• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

08:31

FIBA SRUŠILA SRBINU SAN! Bulut ucenjen, ne sme da igra u Americi!

Košarka

FIBA SRUŠILA SRBINU SAN! Bulut ucenjen, ne sme da igra u Americi!

Podeli vest

Šteta... Dušan Domović Bulut izabran je da igra Big3 ligu u Americi. Stao bi rame uz rame sa bivšim NBA zvezdama, ali od toga neće biti ništa

FIBA je zabranila Bulutu da igra, a kako basket postaje olimpijski sport, naš sjajni as nije smeo da rizikuje i tako ostane bez mogućnosti da se u Tokiju bori za medalju.

 

 

- Veoma sam razočaran što moram da objavim da neću moći da učestvujem u takmičenju Big3. Kao takmičaru, mogućnost da se nadmećem protiv bivših NBA igrača i najboljih 3 na 3 igrača na svetu je bilo nešto čemu sam se radovao i o čemu sam sanjao. Međutim, s obzirom da FIBA preti da će mi uvesti sankcije, odnosno da postoji mogućnost da zbog toga ne mogu da učestvujem na Olimpijskim igrama, prisiljen sam da se povučem iz takmičenja Big3. Veoma sam zahvalan Big3 što su mi pružili priliku da budem deo jednog velikog takmičenja i nadam se da će se moj san jednog dana nastaviti - napisao je Bulut na društvenim mrežama.

Oglasila se i sama Big3 liga.

- Kada moraš da pretiš svojim igračima, ti već gubiš. Želite li da gledate kako se najbolji u  3 na 3 takmiče? Gledajte ovog vikenda Big3. Sloboda Dušanu, sram vas bilo, FIBA! - poručili su Ameri.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija