• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2019

10:24

SAIGRAČ OTKRIO KOLIKO JE JOKIĆ PATIO! Sedeo je u svlačionici u suzama, krivio je sebe!

Košarka

SAIGRAČ OTKRIO KOLIKO JE JOKIĆ PATIO! Sedeo je u svlačionici u suzama, krivio je sebe!

Podeli vest

Španski košarkaš i član NBA ligaša Denver Nagetsa Huančo Ernangomez za klupskog saigrača Nikolu Jokić rekao je da je najveći talenat kojeg je video u životu i da je u tek završenoj sezoni napravio korak više u najjačoj ligi sveta

- Jokić je neverovatna osoba. Možda vi to ne znate kao ja koji sam sa njim svaki dan, ali on je skroman i vredan momak. Svaki dan trenira u teretani. On je jedan od retkih košarkasa koji je ove sezone izdržao da odigra sve utakmice, osim jedne sa koje isključen - rekao je Ernangomez u intervjuu za španski list As.

On je istakao i kakav je uspeh srpski centar napravio u NBA u sezoni u kojoj je Denver igrao polufinale na Zapadu.

- Napravio je korak napred i bio je najbolji centar u NBA, izabran u najbolju petorku, igrao je na Ol-staru i vodio Denver do polufinala Zapadne konferencije.

 

(FOTO) NEVEROVATNA FOTKA! Bivši igrač Mege je stajao sam, dok su svi gledali u Zajona, a onda su se javili Vejd i Grin



Krilni centar španske selekcije govorio je i tome kako je srpski košarkaš doživeo eliminaciju od Portlanda.

- U utakmici kada smo ispali iz doigravanja, Jokić je meč završio skoro sa 20 skokova. Posle utakmice plakao je u svlačionici i krivio sebe za eliminaciju. To pokazuje koliko on voli košarku i da njegovo najbolje tek dolazi. Nikola je možda najveći talenat koji sam video u svom životu - zaključio je Ernangomez.

Jokić i Ernangomez verovatno imaće priliku da se susretnu na protivničkim stranama na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, jer će se Srbija i Španija ukrstiti u drugoj fazi takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija