• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

12:55

(VIDEO) KARI SLAVI OVAJ PROMAŠAJ! Imao je zicer za titulu, ali se baš obrukao!

Košarka

(VIDEO) KARI SLAVI OVAJ PROMAŠAJ! Imao je zicer za titulu, ali se baš obrukao!

Podeli vest

Veliku borbu vode Real i Barselona u finalu ACB lige! "Kraljevići" su vodili sa 2:0 u seriji imali su meč loptu za titulu, ali onda je na scenu stupio Trej Tompkins

Odigrao je odlilčan meč i podbacio kada je bilo najvažnije. Gubio je Real sa pola koša, imao je 10 sekundi do kraja utakmice. Odigran je loš napad, ipak, lopta je stigla do Amerikanca koji je promašio čist zicer.

TO MOŽE SAMO KARI! Pešić dobio VELIKO PRIZNANJE!

 

 

Bio je sam ispod koša, niko ga nije ometao i nije uspeo da probaci loptu kroz obruč. Nije mogao da veruje šta ga je snašlo, a njegov promašaj obradovao je Svetislava Pešića trenera Barse. 

Njegov tim se vratio u trku za titulu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 4 godine

Pogledajte sta se sve dogofilo u ovom minutu i sta sve nije "svirano" ...a kod nas bi to bilo na hiljade komentara!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija