• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.06.2019

14:25

OPORAVAK PO PLANU! Mačvan: Koleno je super, Sale se pita!

Košarka

OPORAVAK PO PLANU! Mačvan: Koleno je super, Sale se pita!

Podeli vest

Srpski košarkaš Milan Mačvan rekao je da se dobro oporavlja od povrede kolena, ali da nije siguran da li će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, na kome, kako je ocenio, Srbija ima šanse da osvoji medalju

- Koleno je super, pre mesec dana sam počeo da treniram i to sa kontaktom. Dobro se oporavljam, idem na treninge, terapije i pokušavam da se spremim ako ne za reprezentativno leto, onda za klupsku sezonu koja me čeka. Selektor Đorđević me je uvrstio na širi spisak. On će pred početak priprema da precrta nekoliko imena, tako da ćemo videti da li ću i posle toga biti deo tima. U svakom slučaju želim da budem spreman - rekao je Mačvan.

(VIDEO) TAKO TO RADE SRBI! Ogledalo, trojka i luda proslava: Nekad Bogdan, danas Gudurić!


On je košarkaš Bajerna iz Minhena, ali ne zna da li će ostati u tom klubu.

- Za sada ne znam da li ostajem. Zavisiće i od toga kako Bajern bude završio sezonu. Mi jesmo potpisali predugovor da ostanem i sledeće godine. Ali zaista ne mogu da kažem ništa više. Vrlo brzo će se znati da li ostajem ili ne -  naveo je Mačvan.

Govoreći o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, Mačvan je ocenio da Srbija ima velike šanse da osvoji medalju.  

- Zbog svih prethodnih rezultata koje smo postigli, košarka je kod nas sport broj jedan i to ne kažem zato što se ja bavim njome. Ali, hajde da spustimo malo loptu na zemlju. Da idemo korak po korak. Najgore bi bilo da poletimo, pomislimo da smo veliki favoriti i da će nam sve biti poklonjeno. Najbitnije je da svi budemo zdravi, da hemija bude dobra. Ako sve bude kako treba, mislim da imamo velike šanse da osvojimo medalju u Kini - rekao je Mačvan. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija