• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

22:09

TOTALNI HAOS U GRČKOJ! Panatinaikos grmi: Sigurno nećemo igrati sa Olimpijakosom u grčkoj ligi!

Košarka

TOTALNI HAOS U GRČKOJ! Panatinaikos grmi: Sigurno nećemo igrati sa Olimpijakosom u grčkoj ligi!

Podeli vest

Panatinaikosu ne pada na pamet da naredne sezone u grčkom prvenstvu igra sa najvećim rivalom Olimpijakosom koji je najavio istupanje iz pomenutog takmičenja

"Zeleni" su se na kraju sezone u kojoj su postali prvaci domovine, oglasili na zvaničnom sajtu saopštenjem.

- Čekajući odluku Sportskog suda vezanu za izbacivanje Olimpijakosa u drugi rang takmičenja, Panatinaikos želi još jednom da razjasni sledeće. Panatinaikos i Olimpijakos se sledeće sezone sigurno neće takmičiti zajedno u grčkoj ligi. Legalno i nelegalno ne sme i ne može da bude jedno do drugog. Zakoni su zakoni i oni se moraju poštovati od strane svih učesnika. Principi i moral našeg kluba nisu na prodaju. Nadamo se da smo bili jasni i da nećemo morati ponovo da se oglašavamo povodom ovog slučaja - poručili su iz PAO-a.

SADA JE I ZVANIČNO! Olimpijakos izbačen u DRUGU ligu, Jadran JEDINI SPAS?

Ukoliko Olimpijakos, koji pokušava da uđe u ABA ligu, bude vraćen u elitu grčke košarke, doći će do izlaska Panatinaikosa, poručuju iz Atine.

KRAJ SAGE? Evo zašto je Olimpijakos odustao od ABA lige!

Podsećanja radim, sve je počelo u polufinalu Kupa Grčke, kada su Pirejci napustili teren na poluvremenu i nisu želeli da se vrate za nastavak, nezadovoljni odlukama sudijske trojke. Crveno-beli su tada istakli da ne planiraju da igraju niti jedan meč protiv "zelenih", ukoliko ga ne budu sudili strani arbitri.

Košarkaški savez Grčke nije izašao u susret Olimpijakosu, a već u četvrtfinalu domaćeg šampionata sastanu baš ova dva kluba. Pirejci se nisu pojavili na prvom meču serije, što je značilo automatsku diskvalifikaciju i izbacivanje u niži rang takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija