• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

23:01

REAL SRUŠIO BARSELONU za 35. titulu šampiona Španije u istoriji kluba!

Košarka

REAL SRUŠIO BARSELONU za 35. titulu šampiona Španije u istoriji kluba!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida odbranili su titulu šampiona Španije!

Madriđani su u četvrtom meču finalne plej-of serije španskog prvenstva pobedili Barselonu rezultatom 74:68 i došli do 35. titule šampiona Španije.

Real je meč prelomio u poslednjoj deonici, kada je došao do 12 poena prednosti i definitivno rešio pitanje pobednika, jer Katalonci nisu uspeli da uzvrate ljutom rivalu. 

Najbolji u pobedi Real Madrida bio je Fakundo Kampaco sa 15 poena, devet skokova i šest asistencija, Rudi Fernandes dodao je 12, a po 10 poena ubacili su Entoni Rendolf, Valter Tavares i Fabijan Kozer.

U ekipi Svetislava Pešića istakao se Kevin Pengos sa 16 poena, Kris Singlton dodao je 12, dok je dvocifren bio i Adam Hanga sa 11.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija