• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2019

08:16

(VIDEO) E, ZATO AMERI LUDE ZA NJIM! Maestro Bulut i "slučajna" trojka!

Košarka

(VIDEO) E, ZATO AMERI LUDE ZA NJIM! Maestro Bulut i "slučajna" trojka!

Podeli vest

On jednostavno ima magiju! Basketaši Srbije su u polufinalu Svetskog prvenstva! Naša ekipa je u četvrtfinalu savladala selekciju Francuske 20:12, a blistao je Dušan Domović

Bulut je još jednom pokazao da mu u basketu nema ravnog. Nije Amerikanci bez razloga poludeli za njim i njegovim umećem na terenu.

AMERI PLAČU ZA SRBINOM! Bulut je njihov Majkl Džordan, pojavio se i niko mu ne može ništa!

Neće igrati Big3, ali je u dresu reprezentacije oduševio ljubitelje košarke. Postigao je trojku iz očaja, činilo se da je sve izgubljeno, a onda je Bulut poput najvećih majstora igre pod obručima pocepao mrežicu.

Baš ova trojka dotukla je Francuze. Kad je teško - Bulut!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija