• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2019

14:42

JOVIĆ JE BAŠ NA CENI! Srbin bi mogao da zaigra sa Hardenom!

Košarka

JOVIĆ JE BAŠ NA CENI! Srbin bi mogao da zaigra sa Hardenom!

Podeli vest

Stefan Jović je odigrao odličnu sezonu! Stigao je do titule sa Bajernom, a sada je došlo vreme da razmišlja o novom klubu

Srbinu je ugovor istekao, a ponuda već ima. Ekipa iz Minhena želi da zadrži plejmejkera, a Srbina hoće i Makabi. Ipak, to nije sve. Jovića želi jedan tim iz NBA lige!

Sve su jače glasine da je Hjuston zainteresovan za usluge našeg asa. Kako javlja "Basketballsphere" posao je daleko od realizacije, ali vrlo je moguće da najjača liga sveta dobije još jednog Srbina.

Jović rame uz rame sa Hardenom? Moguće je...

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija