• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2019

18:31

POTPUNO NEOČEKIVANO! Još jedan Srbin ide u NBA!

Košarka

POTPUNO NEOČEKIVANO! Još jedan Srbin ide u NBA!

Podeli vest

Pravo niotkuda pojavila se vest da bi Srbija mogla da dobije još jednog reprezentativca u najjačoj ligi na svetu. Put NBA krenuće Marko Gudurić koji će pojačati ekipu Memfisa

Ovog ponedeljka pojavila se informacija da će Marko Gudurić pojačati redove NBA ligaša Memfisa nakon čega je Miško Ražnatović dodatno zagolicao maštu pratiocima na Tviteru.

NBA POTRESI! Stvaranje novog SUPERTIMA, opasan poziv iz aviona i dolari koji lete na sve strane!

- Javljaju mi da je u okolini Priboja uočen grizli. Svakog trenutka očekujemo potvrdu te vesti - piše na Tviter profilu Ražnatovića.

Ono što iz toga može da se zaključi jeste činjenica da je Marko Gudurić iz Priboja, a pun naziv NBA ekipe je Memfis Grizlis pa je ovo bio logičan odgovor na zagonetku. Takođe, novinar "Eurohoopsa" preneo je istu informaciju.

Navodno se radi o dvogodišnjem ugovoru, ali nije poznata suma koju će Srbin zarađivati.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 4 godine

Neka Gudurić zahvali sposobnom menadžeru. Inače, on je u evropskoj košarci jedan prosečan igrač. Takvih u Evropi ima na desetine. On je igrač koji ne pravi razliku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija