• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2019

21:55

(FOTO) SA TVITERA SAM SAZNAO DA NE IDEM NA SVETSKO PRVENSTVO! Nedović kipti od besa zbog odluke Đorđevića

Košarka

(FOTO) SA TVITERA SAM SAZNAO DA NE IDEM NA SVETSKO PRVENSTVO! Nedović kipti od besa zbog odluke Đorđevića

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Nedović vidno razočaran reagovao je na odluku selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića da ga ne uvrsti na spisak igrača koji počinju pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo

Nedovića je posebno pogodilo to što je za skraćeni spisak saznao sa Tvitera, ali je tešio sebe da nije prvi put da mu se nepravda događa.

- Razočaram sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što za spisak saznao na Tviteru, ali šta je tu je. Biću navijač broj jedan naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija za mene da nastavim da radim i napredujem nikad nije bila veća. Napred Srbija! PS. Neodstajaće mi da vas derem sve u FIFA - napisao je Nedović na svom Instagramu.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Đorđević je sa prvobitnog spiska eliminisao i Nikolu Kalinića, što je još veće iznenađenje kada se ima u vidu nastup za državni tim prethodnih godina i igre u klubu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija