• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2019

18:36

BUM! BOBI IMA NOVI KLUB U NBA! Radiće srpsko-slovenačka kombinacija u Americi!

Košarka

BUM! BOBI IMA NOVI KLUB U NBA! Radiće srpsko-slovenačka kombinacija u Americi!

Podeli vest

Naš reprezentativac Boban Marjanović potpisaće dvogodišnji ugovor sa Dalas Maveriksima i tako pojačati redove ekipe koju je prethodne sezone predvodio slovenački plej Luka Dončić

Kako prenosi "Eurohoops" srpski centar potpisaće ugovor na dve godine u kojima će zaraditi ukupno 3.000.000 dolara. Nakon polusezone u Filadelfiji, Marjanović je našao novi angažman.

IMA SE, MOŽE SE! Ne zna da šutira trojke, a zaradiće 170.000.000 evra!

Bilo je jasno da će naš centar ostati "preko bare", ali se čekalo ime novog kluba. Ipak, to je rešeno ove srede pa ćemo sledeće sezone u Dalasu gledati kombinaciju Dončić-Marjanović.

Ekipa Maveriksa trenutno je u fazi "rebildinga" pa će verovatno naredne sezone igrati rasterećeno,  a videćemo kakvu će minutažu imati naš as.

Boban Marjanović je poslednju sezonu igrao u Filadelfiji gde je beležio 8.2 poena i 5.1 skok za nešto više od 13 minuta na parketu, a u novom timu bi trebalo da dobije dosta prostora na poziciji centra gde jedino još igra Tunižanin Salah Mežri.

U dasadašnjoj NBA karijeri Marjanović je nosio dresove San Antonio Sparsa, Los Anđeles Klipersa i FIladelfije Seventisiksersa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija