• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2019

16:30

IGRAĆU SAMO ZA VOJVODINU ILI JUGOSLAVIJU! Kalinić na čudan način odgovorio na prozivke!

Košarka

IGRAĆU SAMO ZA VOJVODINU ILI JUGOSLAVIJU! Kalinić na čudan način odgovorio na prozivke!

Podeli vest

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić našao se u žiži javnosti nakon što je izostavljen sa spiska igrača koji će konkurisati za Svetsko prvenstvo u Kini koje počinje narednog meseca

Srpski košarkaš je dao zanimljiv odgovor na jednu prozivku navijača. Tvit je kasnije obrisan, ali je Kalinićev odgovor ostao.

NOVI BUM, ZVEZDA NASTAVILA DA SE POJAČAVA! Reprezentativac Srbije ponovo u crveno-belom!

- Samo za Vojvodinu igram, ili Jugoslaviju - sarkastično je odgovorio Kalinić, koji je rođen u Subotici.

Nije poznato šta je tačno napisao momak kome je odgovorio, jer je kasnije obrisao tvit, ali se može videti u nekim drugim njegovim tvitovima, da je vređao Kalinića zbog priče o Kosovu i eksplicitnog snimka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bili

pre 4 godine

Igrat ćeš ti majstore za Tursku,eventualno za reprezentaciju Zabele,kada dođeš ovamo.Puno se"eš

RINGISPIL

pre 4 godine

Ja sam rodom iz Sombora i takve seratore kao sto si ti i jokic saljemo u PM odakle su i dosli. Takvima bi ja zabranio povratak u zemlju a kamoli da nose Srpski grb.

joco

pre 4 godine

Kako je ovaj odlepioooo.....tata je bio normalan nego da nije njega pogodio u glavu i jezik turski specijalitet hasis..mnog lupa covek mnogo vise lupa od lupatala

Betmen

pre 4 godine

Hajde, supci, ne serite. Nemate pojma koliki je covek patriota govnari. Niste mu ni do kolena. Kada bi poceo neki rat otisli bi svi pod jorgan planinu marvo bre. Verovatno vam je Djokovic do jaja sa novim trenerom.

dejan

pre 4 godine

Hajde, bre, ne mlati više! Puno si pametniji kada se ne oglašavaš.

Dec

pre 4 godine

Pa piše da je bio sarkastičan, a stavio je i smajli. Takođe se ne može videti na koji tvit je odgovorio, jer ga je vlasnik tog profila obrisao. A vi dežurni mrzitelji i pljuvači, mrzite sebe malo duže od podneva i poštedite normalne ljude vaših komentara.

grof01

pre 4 godine

Samo najava onoga što svi znaju....Republika Vojvodina i Republika Sandžak

Neko iz mase

pre 4 godine

Ovi kalinići k'o da su potomci Pantelije Topalovća.

Dec

pre 4 godine

Što ispljuvaste čoveka u komentarima, kad se verovatno nešto našalio? Pritom ne znate ni na koji tvit je odgovorio. Mrs bre!

lipsana

pre 4 godine

sto si igrao igrao si..sad idi svojim siptarima pa igraj sa njima..da ne zaboravim povedi i svoga covica kandicku cedu i ostalu bratilju...

Kalimero

pre 4 godine

Šta si ti kretenu očekivao? Idi snimi još koji dobar pornić sa još više akcije, možda se neko prevari pa te pozove da budeš porno star ...

Igor

pre 4 godine

Majmun jedan.netreba da se vraca iz Turske.treba vilica da mu se ispravi i zabrani ulaz u Srbiju.

Ko

pre 4 godine

Pa zato i ne igra, a i Jokic je u istom fazonu, aj da vidim seljo za koju Vijvodinu, za onu sto je moje pola familije ubijeno od ustasa da bi bila u Srbiji, za tu ili ustasku samo razjasni da znamo, jer druga nije postojala, izjasni se sta si poturica ustasa ili neka nova nacija u tvojoj glavi izmisljena?!

Idi begaj

pre 4 godine

Krivousti, hvala ti za sve što si kao košarkaš učinio za Srbiju. Za sve ostalo, ovo što se*enadaš, jedi G. Sit. Oš, još.

Nenad

pre 4 godine

Veliki klinac, izgleda poprilicno tupav. Sve greska za greskom…..steta, dobro igra kosarku, ali usta ne treba da otvara. Cuj, da on kaze nesto….postavlja se pitanje, sta mu je to sve trebalo,i dalje, sta mu sve to treba?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija