• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

19:56

MIROTIĆ PLJUNUO PA POLIZAO! Nećete verovati šta je pojačanje Barselone pričalo o novom klubu!

Košarka

MIROTIĆ PLJUNUO PA POLIZAO! Nećete verovati šta je pojačanje Barselone pričalo o novom klubu!

Podeli vest

Jedno od najzvučnijih košarkaških transfera ovog leta je prelazak Nikole Mirotića u Barselonu, ljutog rivala madridskog Reala za koji je španski igrač nastupao dugi niz godina pre odlaska u NBA

Mirotić je šest sezona nosio dres Reala i u to vreme bio zakleti Madridista, a o tome svedoće i njegove reči iz 2012. godine kada je javno rekao da nikada ne bi igrao za Barselonu.

GOTOVO - MIROTIĆ U BARSELONI! Španac postao najplaćeniji košarkaš u Evropi!

Nikada ne bih igrao za Barselonu. Ako se osećate kao Madridista, što je slučaj sa mnom, ne možete da odete u taj klub - rekao je pre sedam godina Mirotić koji će se dva leta kasnije otisnuti u NBA ligu.

Ipak, podatak da će za tri godine u Barseloni zaraditi 20.000.000 evra i po jačini godišnjih primanja postati najplaćeniji košarkaš u Evropi kao da je potisnula ljubav prema Madridu i rešila da emociju i obećanje ostavi po strani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija