• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2019

18:10

BIO JE VELIKA ŽELJA "GROBARA"! Milosavljević otkrio zašto se nije vratio u Partizan!

Košarka

BIO JE VELIKA ŽELJA "GROBARA"! Milosavljević otkrio zašto se nije vratio u Partizan!

Podeli vest

Košarkaški reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević rekao je da ekipa neće kalkulistati na Svetskom prvenstvu u Kini, da će igrati požrtvovano i borbeno i da su njeni ciljevi uvek najviši

Popularni Gagi bio je blizu povratka u crno-beli dres, ali je ipak odlučio da ostane u Španiji.

(FOTO) DOK SE "ORLOVI" OKUPLJAJU, OGLASIO SE I KALINIĆ! Košarkaš Fenerbahčea poslao poruku!

- Ne znam, bilo je neke priče, ali ja sam već pre toga bio potpisao ugovor sa Unikahom, bilo je glupo da tu sad gazim reč i da menjam mišljenje kad sam već bio dogovorio sve - rekao je Milosavljević.

Ipak, popularni košarkaš zna da će se jednog dana sigurno vratiti tamo gde mu je srce.

- Vidim se naravno (u Partizanu u budućnosti), to je moja kuća. Nadam se jednog dana - dodao je Gagi, a onda prokomentarisao ciljeve reprezentacije na predstojećem Svetskom prvenstvu.

- Svake godine je cilj medalja, uvek imamo najviše ciljeve. Biće jako teško, bez obzira što svi pričaju da su se konačno svi igrači odazvali, sigurno da nam i to stvara neki dodatni pritisak. Ali, mi igramo bez kalkulacija, kao što je bilo svih ovih godina, sve ćemo utakmice igrati maksimalno požrtvovno i borbeno - rekao je Milosavljević novinarima u Beogradu.

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu na početku priprema za Svetsko prvenstvo, koje se od 31. avgusta do 15. septembra održava u Kini. Okupili su se svi igrači sa spiska osim košarkaša Denvera Nikole Jokića, koji dolazi 2. avgusta.

- Znamo zašto smo tu, imamo lepu atmosferu u ekipi, imamo veliki kvalitet, mnogi igrači koji nisu bili ranijih godina su tu, mnogi su napredovali, tako da imamo jaku ekipu. Ali, takmičenje je teško, ima mnogo dobrih reprezentacija i videćemo. Mnoge stvari su tu bitne i faktor sreće... - rekao je Milosavljević.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D, sa selekcijama Angole, Filipina i Italije.

- Neće biti kalkulacija, svaka utakmica će se igrati maksimalno. I kroz grupu ćemo da dižemo formu... Ciljevi su najviši pa videćemo dokle možemo - zaključio je igrač Unikahe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija