• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

11:04

DOSIJE LABOVIĆ! Košarkaš pijan pravio haos na bazenu, a nekada je njegovo pismo Dudi Ivkoviću ŠOKIRALO Srbiju!

Košarka

DOSIJE LABOVIĆ! Košarkaš pijan pravio haos na bazenu, a nekada je njegovo pismo Dudi Ivkoviću ŠOKIRALO Srbiju!

Podeli vest

Vest da je Dragan Labović uhapšen pošto je pravio haos na jednom privatnom baznu odjeknula je poput bombe. Talenat ovog igrača nikada nije bio sporan, ali bivši reprezentativac Srbije često je znao da na čudan način skrene na sebe

Mogao je mnogo, dugo je na terenu ali nije uradio sve što je mogao. Dugo ga nije bilo u javnosti, sve dok nije objavljena vest da je lišen slobode zbog haos koji je napravio. 

Pušten je da se brani sa slobe i očekuje ga prijava... Labović je često znao da uzburka javnost.

On je 2012. godine u javnost pustio pismo za tadašnjeg selektora Srbije Dudu Ivkovića.

- Gospodine Ivkoviću, ako ste mislili da vam neću odgovoriti na vaš komentar kako sam dugo slavio rođenje deteta, grdno ste se prevarili. Odgovoriću vam sočno, jer mi karakter ne nalaže drugačije! Smatram da je prirodno da se svaka prinova proslavi. Nisam je slavio pred pripreme, nego u toku priprema, ali vam opraštam jer ste čovek u godinama. Moje slavlje i nije neki problem, jer je bilo samo jednom, a raspitajte se kako vaši igrači proslavljaju iz karantina skoro svaki dan kad se spremaju za velika dela - započeo je Labović priču.

(VIDEO) SKANDAL U BEOGRADU! Nekada delio svlačionicu sa Teodosićem, a sada pijan pravio haos na bazenu!

Objasio je kako je sve počelo.

- Vratio bih se malo na dešavanja iz 2008. godine, kad je sve i počelo. Bio sam najbolji strelac Jadranske lige i najbolji igrač svakog mogućeg prvenstva, ali nisam imao mesta u tada vašoj reprezentaciji sastavljenoj iz jedne menadžerske agencije. Te 2008. digli ste cenu mnogima koji to ne zaslužuju, a meni spustili. Devedeset posto njih je kroz tu akciju uzelo milione. Hvala Bogu i ja sam, ali mimo te akcije, mimo te jedne menadžerske agencije i vašeg urgiranja i zvanja po Evropi kako igrači moraju da igraju!

Nastavio je u istom ritmu.

- Moje mišljenje je da ste neuspešan trener. Mislim da uopšte niste trener, nego da ste košarkaški filozof. Uzeli ste dve Evrolige, potrošili 970 miliona evra - napisao je Labović, uputivši Ivkovića da o trofejima za savet upita Željke Obradovića, a uspehe sa reprezentacijom pripisuje igračkom, a ne trenerskom kadru.

Na kraju je bio brutalan...

- Ne igram u Realu, niti u Barseloni, ali imam u nogama u poslednje tri godine više minuta na parketu nego 80 odsto vaše reprezentacije. U vašoj reprezentaciji, dok ste vi na čelu, ništa se neće promeniti – lopta će uvek biti kod Teodosića koji će da doda pas Krletu i to je cela igra. Ostali su kao maskote pored terena, odnosno imaju istu ulogu kao te maskote pored terena, ali ne samo u vašoj reprezentaciji, već i u velikim evropskim klubovima! Predlažem vam da ubuduće šetate Kalemegdanom, čitate „Politiku”, čuvate golubove… Ja ću i dalje da budem debeo i da igram po 25–30 minuta i zarađivaću mimo vašeg marketinga - zaključuje Labović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mitta

pre 4 godine

LABOVICU,KRAJ NISI OPISAO ,DA CES SVE PARE ISTROSITI I ZIVETI ZAVRSITI KARIJERU KAO OFUCANI TALENAT .TO STO SI POROCAN ,AGRESIVAN POTICE OD PLEMENA I LOZE IZ CR.GORE

Sve na 13 crno

pre 4 godine

On i asktabic zbog cokija nisu bili u partizanu pa su zato i bili u javnosti u srbiji i svetu popularni jbg moras da prodjes kroz klub koji on anonimusa napravi igrscinu ....svaka cast za pismo ???

Gogi

pre 4 godine

Labovich u Gajevoj 3 na Zvezdari svaki dan pravi orgije u čemu ucestvuje i njegova žena bivsa Julija u cijem stanu živi. Cela zgrada ne može da spava od žurki i svakakvih ljudi koji defiluju zgradom. A kada se nadaju preko u Aviatoru on i Mirković iz Mirković Investa koji je zidao te zgrade pa to je takva vika i dreka. Ne može da se živi više ovde.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija