• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

14:53

BOGDANOVE REČI KOJE ODJEKUJU: Sav se NAJEŽIM kada mi stigne poziv za reprezentaciju!

Košarka

BOGDANOVE REČI KOJE ODJEKUJU: Sav se NAJEŽIM kada mi stigne poziv za reprezentaciju!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je jedan od onih igrača koji bi za reprezentaciju igrali i na jednoj nozi

Za "orlove" je debitovao 2010. godine kada je sa selekcijom do 18 godina igrao polufinale Evropskog prvenstva, da bi naredne godine na Svetskom osvojio srebro.

U istom ritmu nastavio je i u dresu seniorskog tima, učestvovao je u osvajanju medalja 2014. godine, kao i 2016. i 2017. i tada je prosečno beležio oko 20 poena po utakmici.


- Prva stvar koju slušaš kada si dečak je koliko velikih igrača iz tvoje zemlje igra za reprezentaciju i kako oni to predstavljaju tvoju državu. To je sjajno i to te tako motiviše u tom periodu da se ja sada zaista posebno osećam. Sada sam ja taj koji motiviše decu - rekao je za FIBA Bogdanović.

ŠOK ZA AMERE, OTKAZALA PRVA ZVEZDA REPREZENTACIJE! Greg Popovič bez najboljeg igrača na Mundobasketu!

(VIDEO) VELIKO IZNENAĐENJE ZA KOŠARKAŠE NA KOPAONIKU! Sjajna atmosfera u taboru "orlova", Raduljicina reakcija nasmejala sve!

Foto: Starsportphoto

 

As Sakramenta kaže da nije isto igrati za reprezentaciju u i tim.

- Kada sam prvi put izabran da igram za Srbiju to je bio sjajan osećaj. Iskren da budem, kada god mi stigne poziv za reprezentaciju sav se naježim. Baš kao tog prvog puta. Najveća razlika između igranja za klub i za svoju zemlju je što kad igraš za svoju zemlju igraš i za narod i činiš ih ponosnim, a u isto vreme ti njih predstavljaš - priznao je bek Kingsa.

Srbija će na Mundobasketu u Kini igrati u grupi D u Fošanu, zajedno sa Angolom, Filipinima i Italijom.

- Volim da igram turnire koje organizuje FIBA, nebitno da li je Evropsko ili Svetsko prvenstvo. Uvek se osećam dobro kada sam okružen mojim momcima i kada pobeđujemo - završio je Bogdanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija