• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

17:31

IMA I KO HOĆE DA IGRA ZA AMERE! Niko ga neće, a on bi na Svetsko prvenstvo!

Košarka

IMA I KO HOĆE DA IGRA ZA AMERE! Niko ga neće, a on bi na Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Nekada velika zvezda NBA lige, a sada igrač koji ne može da pronađe klub, Karmelo Entoni mogao bi da bude jedan od igrača koji će krenuti na put Svetskog prvenstva u Kini. Doduše, to je njegova želja, ali ne i selektora Grega Popoviča

Ovu informaciju za Sport Ilustrejted potvrdio je direktor reorezentacije Džeri Kolanđelo. Melu je poručeno da će se reprezentacija okrenuti drugim opcijama.

POTPUNO ISKRENO! Kemba otkrio zašto su mnogi igrači SAD srećni zbog otkaza njihovih kolega!

Kolanđelo je izrazio duboko poštovanje ka Entoniju i njegovom doprinosu američkoj reprezentaciji. Melo je 2016. proglašen za sportistu godine, a sa reprezentacijom ima bronzu na Olimpijadi 2004. godine u Grčkoj, a zlato 2008, 2012, i 2016. godine.

Volim Karmela. Dao je veliki doprinos reprezentativnoj košarci. Ali ukoliko bi zaigrao sada za reprezentaciju to bi odvuklo pažnju ostalim igračima. Razumem zbog čega je izrazio želju da zaigra za Ameriku, želi da se ponovo otkrije i pokrene karijeru, ali to će morati da uradi u NBA ligi, a ne reprezentaciji – istakao je Kolanđelo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija