• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

10:49

MORAMO VIŠE DA SE POŠTUJEMO! Bjelica upozorio da u Srbiji još ne štima sve kako bi trebalo

Košarka

MORAMO VIŠE DA SE POŠTUJEMO! Bjelica upozorio da u Srbiji još ne štima sve kako bi trebalo

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica izjavio je da naš državni tim još nije dostigao očekivani nivo pred početak Svetskog prvenstva, ali da se trenutno sve odvija kako bi trebalo

Srbija je u nedelju uveče osvojila Akropolis kup pobedom protiv Grčke u finalu nakon produžetaka, ali košarkaš Sakramento Kingsa upozorava da ekipa još više treba međusobno da se poštuje.

Moramo više da se poštujemo. Kad to kažem, mislim pre svega da poštujemo svačiji način igre. U ekipi je mnogo dobrih igrača, ali treba da igramo timski. Moramo više da komuniciramo. Međutim, sve je to normalno s obzirom na to da smo malo vremena proveli zajedno. Na kraju, najvažnije je da ostanemo zdravi. Do sada smo ostali bez Dragana Milosavljevića, a još se ne zna sasvim kakva je situacija sa Milošem Teodosićem - rekao je Bjelica u intervjuu za "Talk basket".

NE MOŽEMO DA BUDEMO GLUPI I IDEMO SAMO NA JANISA! Burusis besneo posle poraza od Srbije!

Kako je naveo, još je rano da se dostigne finalni obrazac igre, koji svi priželjkuju.

- Dobro je, ali i dalje ne igramo onako kako želimo. Još je rano, imamo još vremena, verujem da će sve biti kako treba kada počne prvenstvo - rekao je Bjelica.

SALE OTKRIO KAD SAOPŠTAVA KONAČAN SPISAK! Đorđević zadovoljan pobedom i trofejom, ali je iz jednog razloga ZAPREPAŠĆEN!

Prema njegovim rečima, konkurencija za osvanje medelje će biti izuzetno jaka.

Konkurencija će biti jaka. Sve je moguće. Ništa me ne bi iznenadilo, jer mnogo igrača neće igrati za SAD. Ipak, oni su i dalje prvi favorit. Tu su takođe i Španija, Francuska, Australija, Grčka... Svi se oni bore za medalje, iako neki ne žele da priznaju - rekao je Bjelica.

(VIDEO) GRCI, UČITE OD NAJBOLJIH! "Orlovi" pokorili Atinu za trofej Akropolis kupa, Bogdanov šou utišao "Oaku"!

Bivši košarkaš Crvene zvezde već sada zna da će karijeru završiti u NBA ligi.

U NBA sam već četiri godine, pronašao sam svoje mesto. Osećam se odlično u Sakramentu. Imamo mlad tim i jednog dana ćemo se boriti za titulu šampiona. Ne znam da li bih se vraćao u Evropu, voleo bih da karijeru završim u NBA, ali nikad se ne zna - rekao je Bjelica.

Selektor Aleksandar Đorđević danas u podne će saopštiti spisak od 12 igrača na koje računa na Mundobasket u Kini, a nakon toga će se naš tim uputiti ka Dalekom istoku, gde će odigrati nekoliko prijateljskih mečeve pre početka planetarnog šampionata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija