• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

09:40

SKUPILA SE BRAĆA, PRIJATELJI I DRUGOVI! Raduljica pred put u Kinu poslao MOĆNU PORUKU!

Košarka

SKUPILA SE BRAĆA, PRIJATELJI I DRUGOVI! Raduljica pred put u Kinu poslao MOĆNU PORUKU!

Podeli vest

Svetsko prvenstvo je sve bliže... Košarkaši Srbije su spremni, a i sada je jasno da među "orlovima" vlada sjajna atmosfera. Miroslav Raduljica imao je poruku za sve

Snažni centar se osvrenuo i na Akropolis kup.

- Korisno nam je bilo učešće na Kupu, mi Srbi volimo da se pojavimo na Akropolis kupu i da igramo u Grčkoj pred grčkom publikom, gde se prilično lepo osećamo skoro kao domaći. Naravno, pošto smo u finalu igrali protiv Grka publika nije bila baš naklonjena nama, ali iskoristili smo turnir na najbolji mogući način. Imali smo utakmice sa tri različite ekipe, gde smo imali priliku da vežbamo ono što će nam biti potrebno za svetsko prvenstvo. Imali smo priliku da probamo neke rotacije takođe, koje ćemo moći da koristimo i koje nismo imali prilike da igramo proteklih godina, a to je i naša prednost - rekao je Raduljica za portal "Srbija danas".

SALETOVE SUZE SU SVE REKLE! Srbija ostala bez Milosavljevića, Gagi mora na operaciju!

On nije hteo da obeća prvo mesto, ali je poslao jaku poruku.

- Ne bavim se predviđanjima, ali navijači samo neka veruju u nas kao što su i do sada verovali. Neka se ne bave ni oni predviđanjima, jer važnije od predviđanja zlatne medalje jeste to što  se skupilo 12 sjajnih momaka. Skupilo se 12 braće, prijatelja i drugova, navijači treba da znaju da mi radimo sve što je do nas da pobedimo,  a rezultat koji proizlazi iz toga, naših kvaliteta i drugarstva će sigurno biti dobar - jasan je Raduljica.

On igra u Kini, pa bi mogao da pomogne ostalim momcima.

Nije mi ništa lakše jer igram tamo, nezgodno je što je put veoma dugačak, ali što se tiče uslova koji nas očekuju tamo vrlo sam dobro upoznat sa njihovim mentalitetom i pristupom sportu i samoj organizaciji. Naravno da mogu puno da pomognem našem timu, jer imam to iskustvo, sada već tri ili četiri godine igranja tamo, kao i života tamo, što je i mnogo bitnije od samog igranja tamo. To je važnije, jer mi možemo da imamo priliku samo jednom da se sastanemo sa Kinezima, u ekipnom smislu, na parketu, a sve ostalo je životna priča u kojoj ja mogu da pomognem, oko svih tih sitnica, koje su mnogo važne - zaključio je Raduljica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija