• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2019

12:48

BIĆE TO MOĆAN TIM! Sale u Virtus dovodi još jedno veliko pojačanje!

Košarka

BIĆE TO MOĆAN TIM! Sale u Virtus dovodi još jedno veliko pojačanje!

Podeli vest

Košarkaški klub Virtus u pregovorima je sa reprezentativcem Italije Alesandrom Ðentileom, koji bi mogao ponovo da zaigra u Bolonji

Kako prenose italijanski mediji, ekipu koju vodi selektor Srbije Aleksandar Ðorđević, krilni košarkaš mogao bi da pojača posle Svetskog prvenstva u Kini.

Ðentile je u Bolonji igrao u sezoni 2017/18, kada je prosečno beležio 16,8 poena na 24 odigrana meč u italijnskom prvenstvu.

Prošle sezone, 26-godišnji košarkaš nastupao je za španski Estudijantes, gde je imao prosek od 14 poena i pet skokova po utakmici.

U karijeri nosio je još dres Treviza, Olimpije iz Milana, Panatinaikosa i Hapoela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija