• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

11:25

GRČKA IMA JANISA, ALI TA SRBIJA JE OPASNA! Ameri nas se stvarno plaše!

Košarka

GRČKA IMA JANISA, ALI TA SRBIJA JE OPASNA! Ameri nas se stvarno plaše!

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u košarci je sve bliže... Iz dana u dan u Americi se sve više priča o Srbiji. U SAD više nisu tako ubeđeni da će lako slaviti

I, zaista daleko je ovaj tim Amerike od ekipe kojoj su se ljubitelji košarke u ovoj zemlji nadali. Naravno da su dobri, imaju nekoliko zvezda i daleko od toga da će biti slabi, ali... Čini se da se njima može da se igra.

Ugledni novinari ESPN Brajan Vindhorst, Rojs Jang i Tim Mekmen govorili su o Svetskom prvenstvu u Kini a prenosi "B92". Srbija je izbila u prvi plan.

Ovo je nova teritorija za ekipu SAD. Najbolja dva košarkaša na Mundobasketu nisu iz njihovog tima – to su Janis Adetokumbo u Grčkoj i Nikola Jokić u Srbiji. Oni su završili kao prvi i četvrti u trci za MVP u NBA. Pitanje je – ko je veća pretnja za SAD? - upitao je Vindhorst.

 

Mekmen veruje u "orlove".

Mislim da je to Srbija. Očigledno je da je Jokić zvezda, ali imaju mnogo više legitimnih NBA talenata. Kod Grčke to je samo Janis. Bogdan Bogdanović je postigao 28 poena protiv Grčke, imaju Bobana Marjanovića... I imaju dosta samopouzdanja - rekao je on.

Sve staje u 40 minuta utakmice.

- Ne znam da li ima najbolji tim. Ali imaju najbolju hemiju. Grci imaju Nika Kalatisa, on zna da igra. I kažem, radi se o jednom meču koji traje 40 minuta. Nešto kao na NCAA turniru. Ako naletite na ekipu koja je raspoložena, možete da imate problema. SAD će morati da igra dobro - zaključio je Vindhorst.

Ameri sve misle razmišljaju o Srbiji... Imaju i razloga zašto.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija