• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

27.08.2019

11:38

DARKO MILIČIĆ, BIVŠI REPREZENTATIVAC, ZA INFORMER: Bogdanović je lider "orlova", a ne Jokić! Možemo bez Tea!

Košarka

DARKO MILIČIĆ, BIVŠI REPREZENTATIVAC, ZA INFORMER: Bogdanović je lider "orlova", a ne Jokić! Možemo bez Tea!

Podeli vest

Centar Denvera Nikola Jokić je fenomenalan igrač, ali Bogdan Bogdanović je ipak lider reprezentacije Srbije, kaže za Informer bivši košarkaš Darko Miličić!

Iako strani mediji ističu da će Jokić biti glavni igrač "orlova" na Svetskom prvenstvu u Kini, Miličić smatra da će Bogdanović biti glavni.

Ameri oslabljeni

Možemo i bez Tea

Teodosić nam neće nedostajati, imamo odlične plejmejkere Micića i Jovića
Darko Miličić

Prema rečima nekadašnjeg reprezentativca, Bogdanović ima mnogo više iskustva kada je nacionalni tim u pitanju i samim tim, imaće najveću odgovornost.

- Nesporan je kvalitet Nikole Jokića i činjenica je da nam on mnogo donosi, ali ne bih stavljao Bogdanovića u drugi plan. Za mene je ipak on lider reprezentacije. Bogdanović ima više iskustva i godinama je sa "orlovima". Takođe, pokazuje neverovatnu želju i ima mentalitet vođe - poručuje Miličić.

"ORLOVI" NA NAJTEŽEM TESTU! Poslednja provera za Srbiju pred start Mundobasketa!

IMA LI NADE ZA KAPITENA I SP? Teo skinuo "čizmu"!


Reprezentacija SAD će na Svetskom prvenstvu u Kini nastupiti bez glavnih zvezda, a Miličić smatra da je ovo idealan trenutak da "orlovi" skinu Amerikance sa trona.

Krstić: Moćni smo na terenu

 

Košarkaši Srbije u pripremnom periodu zabeležili su devet pobeda, a bivši kapiten reprezentacije Nenad Krstić kaže da "orlovi" izgledaju moćno.
- Iako godinama beležimo dobre rezultate, ovo je prvi put da idemo u ovako jakom sastavu. Pokriveni smo na svim pozicijama. Čini mi se da nas povrede Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića nisu poljuljale. Baš izgledamo moćno na terenu i van njega, lepo nas je videti - zaključuje Krstić.

- Imamo odličan tim. Selektor Aleksandar Đorđević je dobro uklopio ekipu i ako sve bude kako treba, možemo i do zlatne medalje. Posebno jer će Amerikanci biti veoma oslabljeni na ovom prvenstvu, samim tim su i ranjivi. Verujem da možemo da igramo sa njima i da ih dobijemo - ističe Miličić.

Srpski tim će na Mundobasketu nastupiti bez povređenog kapitena Miloša Teodosića, koji je zadobio povredu stopala na pripremnom meču sa Litvanijom (72:68) u Areni.

- Ne mislim da će na našu igru uticati mnogo to što ćemo igrati bez Teodosića. Ja Miloša veoma cenim, ali verujem da će mlađi igrači uspeti da nadomeste njegov izostanak. Micić trenutno igra na neverovatnom nivou, kao i Jović. Imajući to u vidu, mi nemamo problema kada su plejmejkeri u pitanju - zaključuje Miličić.

BOLJE DA SE MOLIMO AKO NALETIMO NA SRBE! Ameri u strahu: Igraju bez Jokića, a niko ih ne može zaustaviti!

Prvo na Angolu

Svetsko prvenstvo u Kini startuje 31. avgusta i trajaće do 15. septembra, a Srbija će u prvoj fazi igrati u grupi D zajedno sa Angolom, Filipinima i Italijanima. "Orlovi" će takmičenje započeti utakmicom protiv Angole, koja je na programu 31. avgusta od 09.30 po našem vremenu.
Srbija će u utorak (RTS 1, 13.30) u Šenjangu odigrati poslednji pripremni meč, a rival će biti selekcija Francuske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija