• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

16:34

ODRADILI SMO DOBAR POSAO, POŠTENO I MAKSIMALNO! Selektor Đorđević otkrio zbog čega je bio besan tokom meča!

Košarka

ODRADILI SMO DOBAR POSAO, POŠTENO I MAKSIMALNO! Selektor Đorđević otkrio zbog čega je bio besan tokom meča!

Podeli vest

Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Saša Đorđević rekao je da je srećan izdanjem Srbije protiv Filipina, ali da sada slede ključne utakmice

Srbija je sa 126:57 došla do najubedljivije pobede na Svetskom prvenstvu i tako poslala poruku svima da je spremna za velike izazove.

(VIDEO) BOBI IMA PORUKU PRED ITALIJANE: Neka oni jure nas, nećemo se opustiti!

- Dolazi nas napadački talenat do izražaja. Važno mi je i srećan sam što lopta ide iz ruke u ruku, što igramo kolektivno, drago mi je što smo postavili rekord u asistencijama na SP. Očigledna razlika u odnosu na protivnika. Brinulo bi me da smo dobili sa mnogo manje razlike, jer bi to značilo da smo ih potcenili. Odradili smo dobar posao, pošteno i maksimalno - rekao je Đorđević.

Naredni rival je Italija sa kojom su "orlovi" već odigrali dve pripremne utakmice i obe rešili u svoju korist bez mnogo problema.

- Znamo da je sad naredna utakmica ključna i važna. Igrali smo dva puta sa Italijanima tokom priprema i mi i oni smo bili nekompletni i sigurno će i sada biti teško protiv njih. Nije mnogo vremena prošlo od 2015. u Berlinu, kada su oni dobili Španiju. Imaju veliki kvalitet, individualno i timski. Tvrd orah je uvek bila Italija. Postoji rivalitet i respekt između nas još iz vremena Jugoslavije. Mi ćemo pružiti maksimum, pa neka bolji pobedi - kaže selektor i dodaje:

- Šuterski su se raspucali ovde u Kini, imaju iskusne Datomea, Belinelija, Đentilea. Znamo da iz odbrane sve dolazi i odatle moramo da krenemo. Sad ulazimo u rovovsku borbu, poen za poen, gde je svaka lopta bitna, svaka greška može da bude kobna, svaki detalj odlučuje - kaže Đorđević.

Desio se i manji incident na parketu koji je mogao da rezultira povredom Marka Gudurića, ali na svu sreću sve je prošlo kako treba.

- Odreagovao sam zbog grube igre. Ne volim prljavštine, namerne udarce, bilo bi užasno da na ovakvim utakmicama izgubimo nekog igraća. Setite se samo povrede Lazića 2017. u prvom meču, udario ga je Letonac dok je bio na zemlji. Mi smo tada izgubili igrača iz rotacije. Onda je Bogdan bio premoren,iscrpljen u finalu,jer nije imao ko da ga zameni. To su stvari koje moraju da se kontrolišu,da se odreaguje na vreme. Srećan sam zbog Bjelice, vratio se, odigrao odlično i bitno je da se polako vraća u ritam - zaključio je selektor Srbije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija