• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2019

07:15

(VIDEO) GOVORILI SU DA GA JE BRIGA ZA SRBIJU, DA JE RAVNODUŠAN! Nikola Jokić pokazao kako se bori za dres naše reprezentacije!

Košarka

(VIDEO) GOVORILI SU DA GA JE BRIGA ZA SRBIJU, DA JE RAVNODUŠAN! Nikola Jokić pokazao kako se bori za dres naše reprezentacije!

Podeli vest

Naša košarkaška reprezentacija ostvarila je plasman u drugu fazu Svetskog prvenstva u Kini bez poraza, a najveću pažnju svetske javnosti privukao je ko drugi do jedan od najboljih igrača NBA lige, Nikola Jokić

 

Pre nego što se pozabavimo Nikolinim partijama u Kini vratićemo se nekoliko meseci unazad. Kako se završila sezona u NBA ligi glavna tema u Srbiji bila je hoće li momak koji je uvršten u idealnu petorku najjače lige sveta prihvatiti poziv da zaigra za "orlove" na najvećem košarkaškom događaju 2019. godine.

(VIDEO) KOD JOVKETA JE PRORADILA JUŽNJAČKA KRV! Đorđević o incidentu: Sa Italijanima smo kroz istoriju uvek imali raznih čarki!

Dugo se većalo, počeli su i napadi na Jokića, mogle su se čuti priče kako njega zapravo ne zanima igranje u nacionalnom dresu, da mu je stalo samo do novca, da je jednostavno nezainteresovan da svoje vreme troši igrajući za reprezentaciju...

Foto: Starsportphoto

Ipak, usledio je odgovor Saletu Đorđeviću koji je bio potvrdan i naše selekcija dobila je veliko pojačanje pred napad na svetsko zlato. Šta se onda desilo i gde su sada nastali kritičari?

Posle utakmice sa Italijom svima je postalo jasno da Jokić u dresu reprezentacije igra sa istom strašću kao i svaki član selekcije "orlova". Pokazuje tu strast, želju, borbenost da pokaže kako se igra i bori za svoju zemlju. 

Foto: Starsportphoto

Rođeni Somborac često je dolazio u konfikt sa drugim igračima. Najbolji primer toga bio je sukob sa Danijelom Haketom kom nije dozvolio da mu se suprostavi. Kad je neko od naših igrača bio "napadnut" na bilo koji način, prvi koji je skakao sa klupe bio je baš Jokić, svaki koš proslavljao je povicima i sa tri prsta visoko podignuta u vis. 

Da li je i posle svega toga nezainteresovan ili je svima konačno zapušio usta i pokazao koliko mu znači taj grb pokraj srca?

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija