• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2019

13:20

POSLE PORTORIKA! Sale otkrio kome najviše nedostaje trening, kako je Milutinov i šta očekuje od Španije

Košarka

POSLE PORTORIKA! Sale otkrio kome najviše nedostaje trening, kako je Milutinov i šta očekuje od Španije

Podeli vest

Još jedna prepreka je preskočena... Košarkaši Srbije bili su bolji od Portorika (90:47) a selektor Aleksandar Đorđević bio je zadovoljan posle meča

- Ozbiljnost igrača je doprinela ovakvoj razlici. Odigrali smo na pravi način, motivisano, koncentirsano, lopta ide lepo,zato i imamo ponovo oko 30 asistencija. Portoriko je za poštovanje,ali razlika u kvalitetu je očigledna - počeo je izlaganje Đorđević.

Nastavio je u istom ritmu.

- Raduje me sto imamo raznovrsnost, umemo da prenesemo loptu sa obe strane, unutra i spolja i to je dobro. Naravno, još ima mesta i prostora za poboljšanje. Moramo da težimo ka boljoj i perfektnoj igri u svakom trenutku,to će nam mnogo značiti za dalji tok takmičenja.

On je otkrio da Nikola Milutinov nije povređen.

- Sa Milutinovim je sve ok, tražio je izmenu jer je osetio umor. On radi veliki posao u odbrani. Nije nezadovoljan, kod nas nema sebičnosti i to što nekad neko ne dobije loptu u napadu, nije ništa strašno.

 

 

Đorđević se osvrnuo i na odlazak u Vuhan.

- Adaptiramo se na novi grad, halu i ambijent. Previše je promeniti četiri grada za tako kratko vreme. Mislim da je to naporno, kao i ovaj sistem takmičenja. Nekom je FIBA majka,nekome maćeha. Pre dva dana zbog selidbe i puta nismo stigli da odradimo trening u hali u zakazanom terminu. To je verovatno najviše falilo Bogdanoviću, koji voli na treningu da šutne od 1.000 do 1.500 puta - rekao je Đorđević.

Sledeći meč je duel sa Špancima.

- Sledi nam Španija. Mislim da će svi njihovi igrači biti spremni za nas. Imaju mnogo iskustva, ovde mlađe vode Gasol, Fernandez, Ljulj, Rubio... U poslednjih 10-15 godina sve medalje su pokupili,stalno su na postolju. Znaju kako se igraju velika takmičenja,imaju jako dobar tim i zaslužuju pun respekt - zaključio je on.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija