• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2019

07:10

(FOTO) NIKOLA JOKIĆ SA NOLETOVOM FRIZUROM? Popularna video igrica se nije baš proslavila sa likom najboljeg centra NBA lige!

Košarka

(FOTO) NIKOLA JOKIĆ SA NOLETOVOM FRIZUROM? Popularna video igrica se nije baš proslavila sa likom najboljeg centra NBA lige!

Podeli vest

Kao i svake godine u pripremi je izlazak najpopularnije košarkaške video igre, NBA 2K20, a pažnju gejmera u Srbiji svakako da će privući izgled naših igrača, a kada je u pitanju najbolji centar najjače lige na svetu nisu se autori baš proslavili

Proizvođač popularne igre "2K Games" već godinama važi za najboljeg u svom poslu, bar kada su u pitanju košarkaške video igre pa se sa velikim nestrpljenjem očekuje izlazak nove verzije svake godine.

(VIDEO) ON JE MAJSTOR! Jokić i strašna asistencija BEZ GLEDANJA!

Ipak, kada se pogleda lik našeg centra Nikole Jokića deluje da se nije baš velika pažnja posvetila najboljeg centru NBA lige i članu idealne petorke prošle sezone. 

Kako je u jednom komentaru pisalo "Ovo liči na Jokića sa frizurom Novaka Đokovića", što nije daleko od istine. Procenite sami.

Foto: reddit/printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija