• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2019

14:53 >> 14:25

(VIDEO/FOTO) PROPAST SRBIJE! "Orlovi" nemoćni protiv Argentine, ništa od polufinala, ništa od medalje...

Košarka

(VIDEO/FOTO) PROPAST SRBIJE! "Orlovi" nemoćni protiv Argentine, ništa od polufinala, ništa od medalje...

Podeli vest

Katastrofa, užas, neverica...Košarkaši Srbije poraženi su od Argentine 97:87 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini

Srbija je Svetsko prvenstvo završila u četvrtfinalu. Nećemo videti Peking, nećemo videti polufinale, medalju...Od maštanja o zlatu do borbe za peto mesto na Mundobasketu - to je put koji smo prošli. 

Argentina ide u polufinale, a izabranici selektora Aleksandra Đorđevića će u nastavku takmičenja igrati za plasman od 5. do 8. mesta.

Ono što je počela Španija, dovršila je Argentina - brutalno je dotukla "orlove". "Gaučosi" su bili bolji, brži, raspoloženiji, agresivniji, jednostavno željniji pobede... Od prvog minuta su nas uhvatili u mašinu i nisu popuštali. Dali su nam neku malu nadu na momente, pa je zato udarac bio još bolniji, suroviji. Naš tim je konstantno bio u podređenom položaju, konstantno je jurio prednost Argentinaca tokom celog meča. Činilo se da početkom poslednje deonice imamo šansu da prelomimo meč kada je Gudurić pogodio trojku za naše najubedljivije vođstvo od dva poena razlike. Imali smo nekoliko šansi da pobegnemo, ali ih nismo iskoristili. Argentina je to surovo kaznila, sa nekoliko trojki došla do dvocifrene prednosti, koju su "gaučosi" bez većih problema zadržali do kraja.

Luis Skola je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 20 poena, a fantastičnu partiju je odigrao Fakundo Kampaco - 18 poena, 12 skokova, 6 asistencija. Dvocifreni učinak su imali još Patrisio Garino koji je ubacio 15 poena, a Gabrijel Dek 13 poena. U ekipi Srbije je ponovo prednjačio Bogdan Bogdanović sa 21 poenom,  Nemanja Bjelica je meč završio sa 18 poena,  Nikola Jokić je dodao 16 poena, uhvatio 10 lopti i podelio 5 asistencija, dok je Vladimir Lučić imao 12 poena.

 

Nije dobro počelo po Srbiju, Argentinu je brutalno krenuo šut  pa je vodila već na startu sa 12:4. Alki, razigrali su se orlovi, podigli nivo borbenosti. Uspeli su nekako da zaustave nalet Argentinaca i mini serijom 6:0 dođu do egala 16:16. 

Naši su uspeli čak i da povedu 22:21. Ali, nisu stajali Argentinci, šutirali su i pogađali, posebno sa distance i to tokom druge deonice. Ne smao da su retko šta promašivali nego su pogađali trojke kao ludi. Ubacili su devet trojki tokom prvog dela iz 16 pokušaja.

Foto: fiba.basketball

 

 Na svaki naš iole konkretniji odgovor  imali su još bolji. Kada smo prišli na 31: 28, Laprovitola je ubacio trojku, potom je Vildoza utišao naše navijače a Garino je opet trojkom naravno odveo Argentinu na 42:34. S obzirom na montruozan šut Argentine i dobro smo se držali pa smo na poluvremenu bili na minus pet poena 54:49. 

Bogdan je trojkom otvorio drugi deo meča, prišli smo na minus dva i ponadali se da će "orlovi" konačno da prorade, da se razgoropade, da uzvrate. Argentinci su nastavali da pogađaju ali smo im bili za petama na 63:59 mogli i do egala, međutim, prokockali smo nekoliko napada. Bjelica je promašivao nemoguće. Rovoska borba vodila se u nastavku, u nekoliko navrata smo bili na minus 1, ali nismo uspeli da preokrenemo, pa smo pred odlučujućih 10 minuta igre gubili. 

 

 

Gudurić je pogodio trojku na startu poslednjih 10 minuta. Navijači Srbije su se ponadali da je to dobar znak, da možemo do preokreta, pobede... Imali smo nekoliko šansi da pobegnemo, ali ih nismo iskoristili. Argentina je to naravno surovo kaznila, sa nekoliko trojki preko Kampaca i Garina došla do dvocifrene razlike, koju su bez većih problema zadržali do kraja.

SRBIJA - ARGENTINA 87:97 (23:25, 26:29, 18:14, 20:29)


Dvorana: Donguan. Sudije: Maranjo, Sahin, Vajlend.

SRBIJA:Bjelica 18, Bogdanović 21, Gudurić 5, Jokić 16, Jović 7, Birčević, Lučić 12, Marjanović, Micić, 5, Milutinov, Raduljica, Simonović 3.

ARGENTINA: Kampaco 18, Dek 13, Garino 15, Laprovitola 8, Skola 18, Brusino 4, Kafaro, Delija 4, Fjelerup 2, Galici 2, Redivo, Vildoza 11.

 

TOK MEČA

Četvrta četvrtina

KRAJ - Srbija je poražena 97:87. Ništa od medalje.

40.minut - Sve je gotovo! Kampaco dolazi do nova dva poena, a tačku stavlja Dek 95:85. Skola sa penala povećava vođstvo Argentine. 

39. minut - Propustili smo sada šansu da smanjimo minus, a Argentina ima 11 poena viška 91:80.  Lična Deka, Micić ide na liniju za slobodna bacanja. Trojkaaa Bogdanovića. Srbija je na minus 6 - 91:85. Ima nade!

38. minut - Novin laki poeni Argentine za 98:78. Konačno, Bogdan pogađa za tri poena, na minus 9 smo 89:80.

37. minut - Skola pogađa, Jokić je napravio faul. Đorđević traži tajm-aut. Argentina vodi 87:76. Najveća prednost gaučosa u meču.

 

 

36. minut - Novi poeni za Argentinu ali Bjelica odgovara trojkom. Srbija na šest poena minusa - 82:76. Idu "gaučosi" na 85:76. Devet poena u minusu Srbija!

35. minut - Za Argentinu +5 - 78:73. Pokušao je ali Bogdanović ne postiže trojku, a Skola ubacuje lake poene.

34. minut - Opet poeni Argentinaca i Sale traži tajm-aut na 76:72 za gaučose. Bogdan ne prolazi, ali ide na liniju za slobodna bacanja. Polovičan naš as - 76:73 za gaučose. Sada ni Gudurić ne ubacuje dva poena. 

33. minut - Još jedna trojka gaučosa, Kampaco vodi svoj tim na 74:70. Jović ipak uzvraća sa dva poena, pa Skola ne ubacuje za tri , ali Simon pravi faul na Deku. Treća lična za njega. 

32. minut - Dosuđen faul Simonoviću. Sada odlična odbrana naših momaka, ali Jokić ne uspeva da pogodi. S druge strane Garino trojkom vraća vođstvo svom timu 71:70.

31. minut - To Marko! Opet trojka na startu četvrtine, vodi Srbija 70:68. 

Foto: fiba.basketball

 

Treća četvrtina

30. minut - Milutinov ne poentira, ali ne mogu ni Agrentinci preko njega. Napad za Srbiju. Šteta, Micić ne postiže trojku. Kraj - 68:67 vodi Argentina pred poslednjih 10 minuta igre.

29. minut - Bjelica je požurio i nema poena za Srbiju. S druge strane Bogdanović pravi ličnu grešku menja ga Gudurić.

28. minut - Sad nema faula na Milutinovu. Konačno i sudije nešto da vide, Vildoza pravi faul, na penale ide Bogdanović. Opet smo na jedan poen minusa - 66:65.

 

 

27. minut - Trojkaaaa! Bjelica se iskupio za one glupe promašaje. Srbija je na dva poena minusa - 66:64. Milutinov na parketu umesto Jokića. Bjelica sa penala pogađa i sada je Srbija na minus 1 - 66:65. Dek ipak sa penala čuva prednost gaučosa - 68:65.

26. minut - Greši sada Jokić, kontra gaučosa, i idu na 66:59. Dobro je, odlično zakucavanje Lučića, Srbija prilazi na "minus 5" -  66:61. Kako igramo.. minus je još i podnošljiv.

25. minut - Bjelica sada nije prošao, pa je Bogdan sve sam uradio, ukrao loptu ali nažalost nije poentirao. Bjlica opet ne pogađa nemoguće. Usledila je i tehnička za Đorđevića.

Foto: fiba.basketball

 

24. minut - Jokić između dvojice ne pogađa, ali imaće slobodna bacanja. Džabe poeni kada lagano poentiraju gaučosi za vođstvo 61:57. Opet je prazan reket to Argentina koristi, Brusino poentira. Lučić s druge strane uzvraća za 62:59 za gaučose.

23. minut - Dobro je. Bjelica poentira, pa Skola pravi faul. Sada smo prišli na 59:55.

22. minut - Mi ne pogađamo, ali deseta trojka za Argentinu koja vodi 59:52. 

21. minut - Trojkaaaa! Bogdanoviiiić! Ajmo "orlovi"! Sad sjajna odbrana naših, šteta Jokić ne ubacuje novu trojku. Ipak napad za nas, sad Lučić ne ubacuje. S druge strane lagani poeni za Argentinu koja ide na 56:52. 

 

 

Foto: fiba.basketball

 

Druga četvrtina

20. minut - Vodi Argentina 54:49.

20. minut - Novi poeni Jokića,  faul nad Bjelicom koji će imati dva bacanja, ali pre toga tajmaut selektora Gaučosa. Argentina vodi 52:47. 

19. minut - Uzvraća Jokić s druge strane, ali nova trojka. Dokle više? Garino ubacuje devetu trojku - 52:44 vodi Argentina. 

18. minut - Odlični poeni Bogdanovića, ali preko Jokića pogađa Skola. +7 za Argentinu 49:42. 

17. minut - Opet trojka Argentine, ali ekspresno to vraća Bogdanovića. Međutim Dek poentira preko Bjelice vode gaučosi 47:40.

 

 

16. minut - Odlično! Trojka Jovića posle tajm-auta.

15. minut - Dobra odbrana naših, Deko je poentirao. Ali, mi ne koristimo naredni napad,a Argentina ne greši, Đorđević traži tajm-aut na  42:34 za Argentinu.

Foto: fiba.basketball

 

14. minut - Još jedna trojka, iz ugla za Argentinu. Evo jeee! Simonoviiiiić. Iz šestog pokušaja postižemo tri poena. Ma, bravo! Argentina ipak vodi 39:34.

14. minut - Lučić je ubacuje za dva bila je to teška situacija, dobro je nešto i gaučosi da promaše za tri poena. Dobro je, Jokić ubacuje za dva imaju šansu i za +1.Srbija prilazi na 36:31.

13. minut - Bogdanoviiić! Srbija opet vodi 28:27. Šteta, šteta, nova trojka Argentinaca koji idu na 30:28. Još jedna. Ovo je neverovatno, idu na 35:28. Neverovatno, 5/8 ima Argentina.

12. minut - Dobra finta Gudurića za Bobija ali lopta nije prošla. Argentinci to kažnjavaju i Sale traži tajm-aut. Sada gaučosi vode 27:26. Lučić ne postiže trojku, pa faul pravi Laprovotola. 

11. minut - Sjajan potez Micića, fauliran je i imaće dodatno slobodno bacanje. Srbija vodi 26:25.  Greška u dodavanju Argentine, ali ni mi ne koristimo napad na drugoj strani, faul Marjanovića.

Foto: fiba.basketball

 

Prva četvrtina

10.minut - Argentina uzvraća preko Deka, 22:23 a potom selektor gaučosa dobija tehničku. Serhio Ernandes je burno reagovao i dobio tehničku grešku. Bjelica je ubacio slobodno bacanje, 23:23. Argentina imao vodi psole prvih 10 minuta igre 25:23.

9. minut - Otišli su gaučosi na +3, Dek se prošetao do koša, ali Bjelica poentira. Lučiiiić! Bravo, nema koša.  Fantastično je krilni igrač Srbije blokirao polaganje jednog od igrača Argentine, a u napadu je Gudurić pogodio za dva - 22:21.

 

 

 

 

9. minut - Na parketu je Vasilije Micić, navijači mu skandiraju: Vasa Micić, Vasa Micić... Neee... Kampaco je pogodio trojku pogodivši šut preko Bjelice i Lučića za 19:16. 

8. minut - Egal - 16:16. Pet na jedan kontra Srbije. Bjelica dolazi do lakih poena i Argentina traži zajm-aut.

7. minut - Kampaco ponetira za gaučose, laki poeni, pa novi faul na Bogdanovića na drugoj strani.Oba puta precizan je bio Bogdan, Argentina vodi 16:12. U igri smo zahvaljujući slobodnih bacanjima, tri trojke smo promašili. Lepa asistencija sada Gudurića za Jokića koji poentira . Na dva poena smo - 14:16.

6. minut - Ne, faul Lučića! Sada Bogdan odličan u odbrani, uposlio je Jokića, koga nepropisno zaustavljaju pa slobodna bacanja za našeg centra. Jokić polovićan, Srbija na minis 4 - 10:14. 

5. minut - Galici sada ne promašuje na drugoj strani, a Bjelica ne ubacuje trojku, pa još jedan promašaj asa Sakramenta. Skola je povukao Lučića i dobio ličnu. Srbija prilazi na minus 5 - 9:14. 

 

 

4. minut - Jokić ne pogađa, ali Lučić se izborio za poene iz ofanzivnog skoka 6:12. Na drugoj strani rampa Jokića. Napad za Srbiju, pa Galici faulira Bogdanovića koji ide na slobodna bacanja. Promašio je prvo, ali ne i drugo, prilazi Srbija na 7:12.

3. minut - Bez greške Argentina, Skola pohađa trojku za 12:4. S druge strane Jović promašuje, pa dolazimo do novog napada, ali ništa ni ovog puta. Igra se čvrsto, mnogo kontakta u reketu Argentine. 

2. minut - Jović je smanjio, a Argentinci opet poentiraju, zakucava Delija i vode 7:2.  Posle mnogo problema Jokić ipak poentira i prolazimo na 7:4. 

1. minut - Prve poene na meču postiže Brusino. Izgubljena lopta Srbije a Kampaco donosi Argentini 5:0.

Startne petorke: Jović, Bogdanović, Lučić, Jokić, Raduljica - Kampaco, Brusino, Garino, Delija, Skola.

12.55 - U dvorani koja može da primi 16.000 ljudi, prisutno je ne više od 3.000 navijača.

12.28 -  Argentina nema poraz na Svetskom kupu, a dosad se sastajala sa ekipama Rusije, Nigerije, Južne Koreje, Venecuele i Poljske.

Srećno momci!

 

 

 

12.25 - Stižu Skola i Bobi.

 

 

12.07 - I navijači su spremni.

Foto: informer

 

12.06 - Evo kako izgleda dvorana u Donguanu

Foto: informer

 

12.05 - Srbija i Argentina imaju burnu prošlost, ali smo poslednji takmičarski meč odigrali pre devet godina. Slavili smo "tesnu" pobedu 84:82 u borbi za prvo mesto u grupi na Mundobasketu u Turskoj. Četiri godine ranije smo izgubili meč grupne faze na SP u Japanu, a svi dobro pamtimo finale Svetskog prvenstva 2002. u Indijanapolisu i triler pobedu 84:77 posle produžetka. Na tom turniru smo do zlata stigli preko Argentine i SAD. Sada su nam ove dve selekcije na putu ka finalu, samo obrnitim redosledom.

12.04 - Ovako se orlovi zagrevaju za meč sa Argentinom.

 

 

12.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen drugom meču četvrtfinala Svetskog prvenstva između reprezentacija Srbije i Argentine.Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Kine.

 

Bonisu video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Ne da nije dobro nego je žalosno i smešno kako igraju,pa bolje bi igrali klinci iz mog kvarta.Da ne poveruješ da je ovo svetska košarka,a ruke kao da su im u gipsu.Svi očekuju od Bogdana,ali ne može on sam sve.

Joco

pre 4 godine

Bjelica i Jokić potrošili 17 lopti ...hoooror i sramota

Cimer

pre 4 godine

Bjelica je i pokazao nešto na prvenstvu Jokic truba Vidi se koliko je Teo vazan

Kljh52

pre 4 godine

Ne moze jedan igrac da vuce sve ostale, sa sve selektorom...

Stepo

pre 4 godine

Upravu si, Mislim da Đorđević nezna da motivira igrače,nije do igrača sve je do selektora. Pozdrav

dragan

pre 4 godine

argentina nije angola ,a osim toga u kosarci je vazno pogoditi kos

Vito

pre 4 godine

Đorđevič je plitka.sa takvim igračima Pogubio se

Toma

pre 4 godine

Sramota , koliko samo izgubljenih lopti , zicera , zalosno koliko pate za ekstra potezom ??? Tukao nas onaj deda sa sedom kosom kao malu decu ! Bruka srpske kosarke sem Bogdanovica ostali nule , trojkasi bruka!

Vns

pre 4 godine

Ništa strašno...strašni su bili naslovi tipa....Amerika se tresu gaće....Srbi rasturili,uništili....alo budite malo objektivni i realni.....

Boban

pre 4 godine

Bruka,nasi slabi krecu spori su mnogo komplikiju igru,promasuju tako se kosarka ne igra.

VLADO

pre 4 godine

STALNO STE GOVORILI DA STE VELIKI FAVORITI. I ETO SVE VAM SE OBILO O GLAVU. TREBA BITI PONIZAN I IGRATI A ONDA REZULTATI DOLAZE.

David

pre 4 godine

Bruka, više ne mogu ni da upalim televizor, a ni da udjem na Youtube zbog njih. Zar je Jović plej, ili Micić (uzgred, žao mi je zbog njegovog gubitka)? Niko osim Bogdanovića po formi nije zaslužio da igra. Lučić povređen, Bjelica isto kao ni da nije igrao, onda onaj izgubljeni Gudurić...Smorenog Jokića ni ne zvati više, čovek ne želi ni da trči svom snagom. Šta je radio tu Raduljica? Zato što je ranije igrao dobro? Pa ljudi, zovu se najspremniji, a ne mitološka bića. Ja kao Partizanovac ne razumem gde je Lazić, Simanić i Čović iz Zvezde...? Gde je Kalinić, neka Đorđević objasni! Iako sam Grobar, znam da je Kalinić ostao kući jer je iskazao svoje mišljenje o nekim stvarima, i to nije u redu. Ja znam da sad zvučim kao klasičan Srbin koji se kao u sve razume, ali ovo je bruka, i da se ja pitam - sledeće godine nova ekipa bez ''velikih zvezdi iz NBA''. Da su bar igrali kako znaju i da su dali sve od sebe ne bi mi bilo žao, ali ovako (zbog svih izgubljenih sati zbog njih) imam da im kažem sledeće: ITE nazad u svoju Ameriku, a onaj Raduljica neka zauvek ostane u svojoj kineskoj ekipici, tamo može da izigrava kapitena.

Stepo

pre 4 godine

Poštovanje, Velika šteta,treba nam selektor koji zna da unese žar u ekipu a ne da sjede na klupi bez motiva. Đorđevića treba smijenit pod hitno,loš je. Svaka čast našim momcica naj bolji su na svijetu samo ako budu igrali sa žarom i agresivnošću. Pozdrav svim čitaocima Informera.

Kljh52

pre 4 godine

Tako je, mislim da su protiv Spanije u prvoj cetvrtini odlicno igrali, a zakazali su na dalje jer ih je iskusni spanski selektor procitao i igru tima prilagodio protivniku. Tu je trebalo i nas 'strucnjak' da uskoci, ali nije. Imam utisak da ih je namerno sabotirao, neka mu je na cast. Da ima obraza, dao bi ostavku, ali tesko.

kiza

pre 4 godine

Ne bi se slozio sa svojim prethodnicima. Postoji nesto sto se zovu sudijske odluke. Ovog puta nisu bile drasticne kao protiv turaka kada im iz auta priznaju trojku. Ovog puta je to uradjeno mnogo suptilnije tokom celog meca kao i na prethodnom mecu. Protiv Srbije se sudi svaki kontakt u odbrani, a u napadu Spanci i Argentinci mogu da tuku kako hoce. Pa samo protiv Argentine je bilo barem 12 faula koji nisu sudjeni Argentini kada je Srbija bila u napadu. Ali sve to nema veze, opet je do nas. Da smo ih unistili u prvoj cetvrtini sto se i ocekivalo ni sudije ne bi tako sudile. Nesto nije stimalo u igri i to je to. Argentini svaka cast.

Pera Bandera

pre 4 godine

Đorđević veliki igrač, promašen kao trener!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mladen Mladenovic

pre 4 godine

Mi smo imali imena i igrače, Argentima /na našu sreću/ od toga nije imala ništa ali je /na našu nesreću/, IMALA IGRU. Borili su se kao lavovi za svaku loptu, kao i Španci pre neki dan. Naša imena, naši profesionalci, koji igraju po stranim znamenitim klubovima, ličili su na neke slučajne prolaznike koji su ztalutali na košarkaški teren, ne znajući šta i kako treba da rade?! Argentinci su im krali lopte, presecali napad, po tri-četiri puta u reketu "krali" lopte i punili koš, kako smo se samoprozvali, "apsolutnih favorita". Znam da košarka nema veze sa fudbalom ali me je ovaj srpski tim neodoljivo podsetio na fudbalske propalice, koji su oličenje fudbalske bede, što mi nikako da shvatimo. Bili su nezainteresovani, indiferentni, tromi, trapavi, jednom rečju bili su sramota, manje za Srbiju a više za košarku. Možda je nevažno ali, uspu pročitah vest da reprezentacija "kosove", kvazi države, koju mi ne priznajemo, u poslednjih 15 mečeva nije izgubila nijednu utakmicu. Njima, čini mi se, patriotizam ne smeta već im daje snage da se bore i sa daleko jačim i iskusnijim reprezentacijama.

Milorad

pre 4 godine

Не може кошарка са Ђиласом, Јеремићем, Бошком Обрадовићем који вуку назад.

Branko

pre 4 godine

I to je uspeh! Bravo za momke koji su se odzvali i odigrali za Srbiju. Imamo i mi losih dana kao sto je u svakom poslu. Argentina mislim da je imala vise srece nego pameti! Mi smo komicna nacija, kada osvajaju medalje onda je sve super, cim izgube to je onda najveca katastrofa, sramota itd. Ajmo ljudi budimo malo realni!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija