• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2019

14:55

(FOTO) SRBIJA U ŠOKU! Hladan tuš kojem se niko nije nadao: Neki se već opraštaju od Saleta!

Košarka

(FOTO) SRBIJA U ŠOKU! Hladan tuš kojem se niko nije nadao: Neki se već opraštaju od Saleta!

Podeli vest

Ovome se niko nije nadao... Reprezentacija Srbije završila je Svetsko prvenstvo posle poraza od Argentine u četvrtini finala, a društvene mreže su usijane

Kakav je ovo hladan tuš bio... Od potpune euforije, do lagane eliminacije. "Orlovi" nisu ličili na sebe, posle Španije ni protiv Argentine nisu mogli ništa.

Reakcije su različite, neki smatraju da je euforija bila suviše velika.

 

 

Drugi su ogorčeni:

 

 

 

 

Neki čak i žele da Aleksandar Đorđević ode sa klupe:

 

 

Ima i onih koji misle da je Sale loše vodio ove utakmice:

 

 

I onda na kraju, jedna velika istina na celo "loženje":

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jadbgd

pre 4 godine

Ono što se videlo protiv Španije danas se potbrdilo.Slaba selekcija igrača bez pravog plejnejkera dovodi do toga da tim primi preko 90 koševa,a da u napadu sve ide teže nego što je isplanirano.Ipak glavna krivica je na selektoru koji je odabrao igrače,spremao ih i vodio. Možda je došlo do zasićenja i da treba naći neko novo rešenje na mestu celog stručnog štaba.

Bane

pre 4 godine

Koliko je bio dobar igrač, još mnogo više je loš trener. Ovo nije mišljenje od danas, već od početka njegove trenerske karijere.

SS

pre 4 godine

Hahahahaha,kad kreneš na boraniju tad smo carevi ,a kad naiđeš na orah od Španije pa Argentine sve ti bude jasno gde nam je mesto,a pogotovo kad TATA SKOLA pokaže našim "NBA"centrima kako se igra košarka.Sramota ih lopte pošto su svi očekivali da momak Bogdan može sve za njih da uradi.Bez brzine,šuta,skoka najbolje da se vrate odmah kući da se i dalje ne sramote pred svetom.

PROKOPIJE

pre 4 godine

MOMCI HVALA NA SVEMU ,BICE BOLJE DRUGI PUT.

shooster

pre 4 godine

Jos jednom smo pokazali da smo prvaci sveta u iluzijama i lazi samoga sebe

nenad memedovic

pre 4 godine

Mislim da svi moramo da budemo svesni da svi danas igraju kosarku i da nema lakih protivnika i da je nas najveci problem nasa prerana i prevelika ocekivanja. Svi smo vec pre pocetka prvenstva razmisljali samo o tome koja ce medalja biti nasa zlatna ili srebrna. Vec smo sebe videli u finalu protiv Amera iskljucujjuci mogucnost da se nesto ovako desi. Cinjenica je da imamo dobru ekipu,ali ne uigranu. Svakako treba momcima cestitati kao prvo na odazivu pa i trudu i zalaganju. Siguran sam da ce nam ova ekipa u narednim godinama davati razloge za zadovoljstvo i radost. idemo dalje!!

Luka

pre 4 godine

Prvo i osnovno nema Minića koji radi skauting? Zašto? Vodio je i pre neku godinu nekog lika za skauting i isto smo ovako prošli. Drugo, Muta Nikolić - cirkuzant najbobičniji , treće na 10 razlike Skola skače i kupi loptu okružen trojicom, momci nemaju snage da igraju odbranu, ova košarka koju Sale od Mute ''prepisuje'' trči i šutiraj ako krene šut nema više ni rekreativno a ne na ovom nivou, mi ne možemo da igramo jake utakmice, pogotovo ne zaredom (pogledaj utakmicu kada smo Špance dobili kada je Duda bio selektor) jer nemamo snage za odbranu, niti jedna akcija za centre gubimo ne možemo da šutnemo a ne guramo loptu dole. Žao mi je potrošićemo Đorđevića a vreme je da ono oko njega rasturi, Sale legendo to oko tebe nije košarkaška priča - zdrava priča, kakav bre Muta, Neša Ilić, Antonić i ne znam ti ko već, sam ne možeš ali možeš sa timom na klupi koji će da radi 24h i onda uvedeš ekipu u trening kako da igraju toliko. Mislim da je ovo suština, kakve fore Mutine trči u pucaj, ovo je normalno itd.. jednom naseli ljudi nema više nego Sale ostani a metla oko tebe, tu je problem. Jokara mislim da je ok dečko i dobar igrač ali vreme je da mu Dule da knjigu da pročita. Vreme je želim mu sve najbolje, momci su ok ali mora da se malo to dovede u red.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija