• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2019

15:16

KAKO DO OLIMPIJSKIH IGARA? Za Srbiju nije sve izgubljeno, ali će put do Tokija biti PAKLEN!

Košarka

KAKO DO OLIMPIJSKIH IGARA? Za Srbiju nije sve izgubljeno, ali će put do Tokija biti PAKLEN!

Podeli vest

Preko Svetskog prvenstva nismo stigli do vize za Olimpijske igre koje su na programu 2020. godine u Tokiju. "Orlovi" će imati još jednu šansu, ali će put biti paklen

Nakon Mundobasketa ostaće još četiri upražnjena mesta, a ta mesta popuniće ekipe koje to zasluže na kvalifikacionim turnirima, koji će se održati tokom juna 2020.

Učesnici kvalifikacija će biti: Litvanija, Italija, Grčka, Rusija, Brazil, Venecuela, Portoriko, Dominikanska Republika, Nemačka, Novi Zeland, Tunis, Kanada, Turska, kao i Srbija, odnosno Poljska, Francuska ili Češka - u zavisnosti od toga koja ekipa završi sa najboljim plasmanom na Svetskom prvenstvu.

 

 

FIBA će dodeliti još četiri vajld karte, prema plasmanu na listi u okviru zona, a na OI će pobednici ta četiri kvalifikaciona turnira.

Put od Igara je nikad teži, "orlovi" su propustili veliku šansu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Kako? Brzom igrom,upornošću,voljom,željom za pobedom bez rasprava i negodovanja.Ako opet nema kostura tima i volje,onda ništa od toga .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija