• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2019

15:35

"LUDI SRBIN" UTUČEN POSLE ŠOKA! Popović nije imao šta da kaže o "orlovima"!

Košarka

"LUDI SRBIN" UTUČEN POSLE ŠOKA! Popović nije imao šta da kaže o "orlovima"!

Podeli vest

Srbija i Amerika igraju na Svetskom prvenstvu... Ipak, ovo neće biti meč sa zlato, već duel za plasman. Posle ispadanja od Francuske selektor SAD Greg Popović nije mnogo pričao o duelu sa "orlovima"

- Protiv Srbije će biti interesantan meč. Oba tima pokušaće da dobiju tu utakmicu posle poraza u četvrtfinalu. To je potpuno novi duel i nemam ništa specijalno da kažem o njemu.
Francuska nas je pobedila zasluženo. Bez obzira ko je bio u našem timu. Neću da pričam o onima koji nisu došli. Ovo je naša ekipa, ovi momci su došli da igraju i samo su oni važni
- rekao je Popović.

Čestitao je rivalu na pobedi.

- Francuzi i njihov trener su odradili odličan posao, igrali su sjajnu odbranu, fizički su mnogo jaki. I u napadu su bili individualno fenomenalni, birali su sjajna rešenja, ali su i kolektivno odradili neverovatan posao. Svaki poraz boli. U ovoj situaciji još više, ali život ide dalje. Voleli bismo da smo dobili, kao i svaki tim na ovom turniru, ali nije smak sveta - zaključio je Popović.

Duel između Srbije i SAD na programu je u četvrtak od 13.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija