• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2019

17:06

VASA OSTAJE SA "ORLOVIMA"! Micić igra protiv Amerikanaca!

Košarka

VASA OSTAJE SA "ORLOVIMA"! Micić igra protiv Amerikanaca!

Podeli vest

Naš reprezentativac Vasilije Micić igraće meč protiv Sjedinjenih Američkih Država ovog četvrtka, saopštio je selektor Aleksandar Đorđević na konferenciji pred duel sa selekcijom Grega Popoviča

 

Plejmejker "orlova" odlučio je da ostane sa reprezentacijom do kraja Svetskog prvenstva i pored velike tragedije koja ga je zadesila. Vasa je prvobitno bio na raspolaganju selektoru Đorđeviću za meč sa Argentinom u četvrtfinalu, ali je odlučio da ostane do kraja šampionata.

SUDBINA JE TAKO HTELA! "Orlovi" ipak, igraju sa Amerima!

Podsetimo, Miciću je ovog ponedeljka preminula majka posle duge borbe protiv bolesti, ali je on pokazao da je veliki heroj i ostao veran nacionalnom dresu i svojoj državi.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija