• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2019

08:15

SALE JE VEĆ BIVŠI? Dva kandidata za usijanu klupu "orlova"?

Košarka

SALE JE VEĆ BIVŠI? Dva kandidata za usijanu klupu "orlova"?

Podeli vest

Svetsko prvenstvo je još uvek u toku, ali... Naši košarkaši nisu uspeli da stignu do borbe za medalju. Beogradski mediji tvrde da će ceh platiti Aleksandar Đorđević

Posle niza uspešnih godina i medalja, ovoga puta ceo tim je podbacio. Kad se tako nešto desi prvi na udaru je selektor.

Đorđević je uradio mnogo, ali jedan kiks mogao bi da donese i njegovu smenu. Kroz medije u našoj zemlji već su se pojavila dva kandidata za klupu "orlova".

Jedan je Igor Kokoškov. Pomoćni trener Kingsa i čovek koji nikada nije krio da je spreman da preuzme Srbiju kad Đorđević ode.

Drugi je trener Monaka Saša Obradović. Ovaj bivši igrač ima puno iskustva u Evropi i lako bi mogao da dobije posao.

Naše momke očekuje duel sa Amerima (13.00), a možda ovaj meč bude i prekretnica, i vrati veru u "orlove" i Saleta.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stan collymore

pre 4 godine

Kakav Sasa Obradovič???? Pa jesu li oni normalni?????? Dajte neko provereno ime...stručnjaka????? Kokoškov je Ok....

AS

pre 4 godine

AKO VEĆ MORA PROMENA SELEKTORA I JA GLASAM ZA KOKOŠKOVA. ISKRENO MISLIM DA TO NE TREBA JER ĆE DOVESTI DO BURE I PODELA.

provera

pre 4 godine

sale nije bio provereno ime, nije trenirao gotovo nikog, bar ne uspesno.. obradovic je kao trener radio u Nemackoj, Rusiji i Francuskoj

Velimir

pre 4 godine

Našu košarku je uvek krasio drzak trener koji prilikom sastavljanja tima nije pravio kompromise. Mislim da je to jedina Saletova greška. Hteo je da ima tim sastavljen od zvučnih imena ali nije na fizičkom i psihičkom planu odradio posao do kraja, a tu su bile i povrede dvojice ključnih igrača. Nedostajala nam je motivacija i lider u igri. Inače Srbija godinama nema igrača koji je lider tima, a kamoli više njih. Greška je i što je Raduljicu odredio za kapitena tima, na stranu njegov dosadašnji doprinos i kvalitet. Kapiten koji ne igra nije kapiten već formalnost na terenu. Prema meni Sale treba da odluči. Bojim se da će bilo kakav drugačiji tok događaja zauvek izbrisati i neke igrače i njihovu motivaciju da igraju za reprezentaciju.

Deda Delija

pre 4 godine

Sta mislite, sta ce se desiti Gregu Popovicu, sto je USA ispala i nije osvojila ni jednu medalju? Nista. Jel Sale trebao da udje u igru i pogadja? Sad kada smo dobili Amere nema reci hvale za Saleta i momke, vec smena. Desilo se, pa sta. Idemo dalje, zivot tece dalje. Pustite coveka da radi svoj posao, da se bas posveti radu sa reprezantacijom, a ne da bude u "strahu", da ga gledaoci, navijaci smenjuju. U fudbalu najurise Antica, Muslina, Piksija, a jajare ostale u foteljama. Njih treba menjati, najmanje su zasluzni za uspehe nasih sportista.

Bojan

pre 4 godine

Pa šta sad? Đorđevića, koji je uspeo da stigne do finala svakog reprezentativnog takmičenja koje je postojalo, da nauči ono što nije znao, da napravi greške i koriguje ih pravovremeno, sad treba da smenjuju i stavljaju novog koji će opet sve ispočetka da gradi. Mislim jel to normalno? Smenjivati čoveka koji je legenda košarke i kao igrač i kao trener ( a verujte postaće) se kosi sa zdravom logikom. Sigurno postoji razlog što nije pozvao Nedovića i Kalinića, ali taj razlog nije za svačije uši. Iskreno se nadam da će Đorđević ostati trener do kraja ove Olimpijade.

Kiki

pre 4 godine

Sale Đorđević je ofanzivni trener. Nije podnosio odbranu ni kao igrač. Ova dvojica sa njim nisu ništa. Ilić je menadžer- nikad trener. Muta je ceo život bio beskoristan. Saletu treba defanzivni trener i pomoćnik za spec. zadatke i protivničke akcije ili igrače. Svakako nema posla bez bar DVA jaka lika sa ovim alama od igrača! I alama svetske košarke. Sale Obradović je za slabije lige i TAČKA! Mlakonja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija