• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2019

16:24

MI SMO GRUPA JE*ENIH LUZERA! Đorđević otkrio šta mu je Popović rekao posle utakmice!

Košarka

MI SMO GRUPA JE*ENIH LUZERA! Đorđević otkrio šta mu je Popović rekao posle utakmice!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je da mu je kolega sa klupe selekcije SAD-a Greg Popović očajnički priznao da su ove dve selekcije "je*ena grupa luzera"!

Duel između Srbije i SAD-a viđen je još pre Mundobasketa kad finale pre finala, a za iskusnog stručnjaka meč u doigravanju je poražavajući.

Mi smo grupa jebenih luzera. Trebalo bi da igramo za nešto, a ne ovo ovde - poručio je Đorđević, a zatim analizirao veliku pobedu protiv Drim tima, koji su ovog leta u Kinu došli u oslabljenom sastavu.

 

- Očigledna je bila želja i sportska dužnost da reagujemo na ovakav način. Mi kada igramo kao tim sve možemo. Nekad ide u jednom smeru, nekad u drugom, ali uvek treba insistirati na zajedništvu. Na tome smo radili, bio sam tu za njih da ih pričom motivišem i dignem. Trebalo bi da budemo srećni posle ovakve pobede i utakmice, što smo dokazali da možemo da igramo sjajnu košarku. Nažalost, igramo samo za čast i ponos - rekao je Đorđević na konferenciji za novinare posle pobede nad SAD-om. 

Bogdan voli košarku

Đorđević je prokomentarisao igru našeg najboljeg igrača Bogdana Bogdanovića.

- Bogdan raste neverovatnom brzinom. Napredovao je i u NBA, on mnogo voli kosarku, voli da trenira. Imao je odlican turnir, on je lider, pravi primer. Ponosan je i mnogo voli da igra za Srbiju - rekao je Đorđević.

Naš selektor veruje da su Amerikanci još u šoku zbog poraza od Francuske, a da se po "orlove" ovaj meč odvijao po planu.

- Počeli smo meč na fenomenalan način, oni su još bili u šoku od Francuza. Verujem da je i njih sve ovo iznenadilo, verovatno su se pripremali za nekog drugog. Imali smo šut, posle smo pronašli i unutrašnju igru, imali dobru kontrolu i malo izgubljenih lopti. Na kraju je bio ključ da ne primamo u finišu brze poene kao protiv Argentine. Čestitke momcima, nije lako nikome, ali idemo dalje - naveo je selektor Srbije.

POKLONIO SE "ORLOVIMA" I BOGDANU! Popović nahvalio Srbiju!

Đorđević je potom skrenuo pažnju na faktore koji su uticali na neuspeh Srbije nagovestivši da će o tome detaljnije pričati po povratku u Beograd.

- Prva deonica nije najbolja četvrtina u mojoj trenerskoj karijeri. Možda samo što se odbrane tiče. Moram da kažem da nam je mnogo značilo da spavamo dve noći duže u jednom krevetu, da se odmorimo i uhvatimo ritam. Žao mi je što zbog selidbi i putovanja iz grada u grad nismo imali ni nekoliko treninga više da se pripremimo bolje. Ovakav sistem je jako težak, to sve ekipe i treneri misle, ali tako je kako je. Ne bih da analiziram i pričam sada o svemu što se desilo ovde, biće vremena za to kada prođe malo vremena, kad dođemo u Beograd - nagovestio je Đorđević da razgovori tek slede.

Video bonus:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petrovic Pera

pre 4 godine

Da ovaj naš zaluđeni i ostrašćeni narod ima pameti kao što nema, da u njemu ima imalo ljudskosti, pa da dočeka ove momke na Aerodromu kao da su prvaci sveta! Koliko smo samo postali alavi... Mi koji živimo u jednoj maloj i siromašnoj državi nismo zadovoljni ako naši sportisti u nekom svetskom takmičenju uđu u prvih deset, nego moraju baš da budu prvaci. Bože daj nam samo pameti, svega drugog imamo u izobilju!

Joco

pre 4 godine

OD SAŠE ĐORĐEVIĆA PA DO SVIH IGRAČA HVALA ZA SVE...SVIH OVIH GODINA BILI I OSTALI NAJLEPŠE ZA NAŠ NAROD. Nekad se nešto desi ili iznenadi naše momke ali svaki srbin vrlo doveo zna koliko je uloženo truda i želje da budete najbolji za radosti našeg naroda i naše otadžbune. Hvala momci...idući put bućete naj..!!!

maja

pre 4 godine

Dočekati ih kao šampione! celo leto pripreme, odricanje. A svi su ostvareni i mogli su da se spremaju za sezone u kojima zgrću lovu. A oni rizikuju povrede da bi igrali za zemlju u kojoj se posle mnoooogo pobeda pljuje za svaki poraz! Stvarno živimo u zemlji luzera u kojoj ne želimo da vidimo svoje jadne živote, već pljujemo ljude zašto nisu prvaci sveta.

Milojko pn

pre 4 godine

Samo idioti mogu da im zamere nešto,Sale i njegovi košarkaši su kraljevi,idemo dalje izvućiće se iz ovoga pouka i bićemo ponovo tamo gde nam je mesto.. pozzzz.

Dragana Mitic Petkovic

pre 4 godine

Bravo za sve nase sportiste zasluzili su vise nego im je za uzvrat vraceno.zalosno koliko smo primitivni?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija