• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

13:37

(VIDEO) LEGENDA SE POKLONILA SRBIMA! Kobi Brajant nahvalio Bogdana i Jokića!

Košarka

(VIDEO) LEGENDA SE POKLONILA SRBIMA! Kobi Brajant nahvalio Bogdana i Jokića!

Podeli vest

Srbija nije ostvarila cilj... Jesu pali Ameri, ali naši momci će se kući vratiti bez medalje. Ipak, Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić ostavili su dobar utisak

Kobi Brajant je promoter Svetskog prvenstva, a posle meča Španije i Australije govorio je i o našim asovima.

- Nikola Jokić jedan je od omiljenih igrača. Volim da ga gledam. Taj dečak zna da donese dobru odluku. Bogdan Bogdanović je takođe jedan od mojih omiljenih mladih igrača. Obožavam da ga gledam. Nema straha i ne plaši se velikih trenutaka. Agresivan je u napadu i veliki sam fan oba igrača - rekao je Kobi.

(VIDEO) AUSTRALIJANAC POLUDEO! Sudija, uzeo si pare od Španaca!

Nije tajna da je Brajant idol Bogdanoviću i da će ove reči biti veliki motiv da nastavi dalje i uloži još više truda. Pohvale će sigurno značiti i Nikoli Jokiću.

Bonus video:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija