• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

09:31

BOGDANOVIĆ ZALUDEO PLANETU! Američki novinari u transu zbog Srbina!

Košarka

BOGDANOVIĆ ZALUDEO PLANETU! Američki novinari u transu zbog Srbina!

Podeli vest

Srbija je kiksnula, otišla je u Kinu po zlato, ali takmičenje na Svetskom prvenstvu završila tek na petom mestu, ali je Bogdan Bogdanović zaludeo planetu

Čuveni američki novinar Bil Simons, koji je glavni urednik Ringera, napisao je da igranje za reprezentaciju i te kako znači, na šta se nadovezao njegov mlađi kolega Kevin O'Konor.

- Takođe, igranje za reprezentaciju znači. Ljudi koji se pretvaraju da tako nije su glupi. Đinobilijev nastup na OI 2004. godine ga je odveo na drugi nivo. Bogdanović je bio najbolji igrač na terenu i nema šanse da mu to neće pomoći da podigne igru na viši nivo u Kingsima... - napisao je Simons.

SVE JE JASNO! Kokoškov otvoreno rekao šta misli o preuzimanju Srbije!

BOGDAN ISPISAO KOŠARKAŠKU ISTORIJU! Srpski reprezentativac uradio nešto, što je pre njega pošlo za rukom samo jednom čoveku!

 

Bogdanović je odigrao osam utakmica na Mundobasketu u Kini ima prosek od 22,9 poena, 4,1 skokova i 4,4 asistencije, uz svega jednu izgubljenu loptu i procente od 55,6 iz igre, 53 za tri poena i 80 odsto s bacanja.

- Ukoliko Bogdanović napravi iskorak kao Badi Hild prošle sezone, drastično će promeniti budućnost Sakramenta. Uzbudljivo vreme je pred Kingsima - nadovezao se O'Konor.

Bek Sakramenta je verovatno jedina svetla tačka srpskog turnira u Kini, na kojem će se za titulu boriti Argentina i Španije (14h).

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija