• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2019

15:05

SAHRANJENA MAJKA VASILIJA MICIĆA! Najpotresnija scena - Vasa plače i grli sestru!

Košarka

SAHRANJENA MAJKA VASILIJA MICIĆA! Najpotresnija scena - Vasa plače i grli sestru!

Podeli vest

Majka srpskog košarkaškog reprezentativca Vasilija Micića, sahranjena je u ponedeljak 16. septembra na Novom groblju u Beogradu

Vasu Micića je strašna vest dočekala u Kini na Mundobasketu, pred četvrtfinalni duel sa Argentinom. On je ipak smogao snage i pokazao neverovatnu hrabrost, jer je ostao sa reprezentacijom do kraja prvenstva, gde je naš tim na kraju izborio peto mesto.

VASA MICIĆ - VELIKI ČOVEK! Znao je da mu je majka teško bolesna, ali se BORIO ZA SRBIJU!

 

Micić se iz Kine vratio ranije u odnosu na ostale košarkaše, kako bi ispratio svoju majku na večni počinak. Vasa je bio potresen, kao i njegova sestra, ali se hrabro držao dok je primao saučešća, a takođe je bio podrška svojoj sestri Nini, koju je grlio i tešio.

(FOTO) HRABRO SRCE SRBIJE! Miciću pune oči suza, danas igra za MAJKU!

DA SE NAJEŽIŠ! Ovacije za Vasu Micića!

 

Miciću i njegovoj porodici su saučešće na sahrani izjavili i bivši selektor Orlova Dušan Duda Ivković, njegov nekadašnji trener u Megi - Dejan Milojević, koji je došao na sahranu u društvu menadžera Miodraga Ražnatovića, prenosi Telegraf. Takođe, tu su bili i neki od Vasinih bivših saigrača poput Radeta Zagorca, Luke Mitrovića, Nikole Jankovića...

VASA DONEO NAJTEŽU ODLUKU U ŽIVOTU! Đorđević: Nije mu lako, odlučio je da igra i to je velika stvar!

SVAKA ČAST, VASO! Naš plej i pored velike tragedije odlučio da ostane sa reprezentacijom u Kini, igraće protiv Argentine!

 

Tu je bio i bivši reprezentaitvac Duško Savanović, portparol KK Crvena zvezda Igor Vujičin i ostali prijatelji i familija porodice Micić.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija