• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

14:13

(VIDEO) DANILOVIĆ LJUT: Hoćete da posvađate Đorđevića, Tomaševića i mene - ĆORAK!

Košarka

(VIDEO) DANILOVIĆ LJUT: Hoćete da posvađate Đorđevića, Tomaševića i mene - ĆORAK!

Podeli vest

Predrag Danilović, prvi čovek KSS, ljut je zbog spekulacija da se posvađao i čak sukobio sa Aleksandrom Đorđevićem i Dejanom Tomaševićem na Svetsko prvenstvu u Kini

Ako mislite da će neki izmišljeni naslovi posvađati mene, Đorđevića i Tomaševića - ćorak - kazao je predsednik KSS i dodao:

Pošto sam načuo da je lakše doći do predsednika Južne Koreje nego do mene i da sam ja mom prijatelju Đorđeviću uputio neke ružne reči i da sam se fizički obračunao sa saradnicima, prvo da to razjasnimo. Svako moje obraćanje tokom prvenstva bilo bi narušavanje autoriteta selektora, u ovom slučaju Đorđevića. Dovoljno iskustva imam i dovoljno sam pametan da takve stvari znam i da ih ne radim. Tako da, gospodo, moram da vas razočaram - niti smo imali bilo kakav konflikt niti sam vrhunskom igraču sa kojim sam osvajao medalje bilo šta ružno rekao -  rekao je Danilović.

IZ BEOGRADA NA OLIMPIJSKE IGRE! Danilović: Razgovarao sam sa predsednikom Vučićem, imamo finansijsku podršku!

NIJE DEBAKL, ALI JE NEUSPEH SRBIJE! Danilović ne da ostavku, demantuje sukobe, a evo kada će Srbija dobiti novog selektora!

 


On se zahvalio Đorđeviću kojem je ugovor sa KSS istekao na kraju Mundobsaketa.

Ako mislite da će neki naslovi izmišljeni posvađati Dejana, mene i Đorđevića to se neće desiti. Đorđeviću se ja zahvaljujem u svoje ime, u ime saveza i svih normalnih ljudi za sve što je uradi. Rezultat koji je neuspeh svih nas ne bi trebalo da pokvari Đorđevićevu ljudsku i trenersku stručnost.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija