• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2019

10:11

JOKIĆ DOBIJA MOĆNOG SAIGRAČA! Ol-star pojačanje stiže u Denver?

Košarka

JOKIĆ DOBIJA MOĆNOG SAIGRAČA! Ol-star pojačanje stiže u Denver?

Podeli vest

Košarkaši Denvera imaju velike ambicije u novoj sezoni u kojoj žele da naprave korak dalje od samog plasmana u plej-of NBA lige, a u tome će im biti potrebna i adekvatna pojačanja

 

Iz Amerike stižu informacije da je Denver zainteresovan za beka Vašington Vizardsa, Bredlija Bila. Bil, 26-godišnji dvostruki Ol-star i jedan od najboljih šutera u ligi, nezadovoljan je manjkom talenta koji se nalazi oko njega u glavnom gradu SAD.

(VIDEO) JOKIĆEVA MAGIJA O KOJOJ PRIČA CEO SVET! Ovo niko ne radi bolje!

Međutim, teško je očekvati da će se ove sezone išta desiti, naročito sada kada je Džon Vol, glavna karika "mađioničara" povređena, pa je sve spalo na Bila koji će biti glavni igrač Vašingtona ove sezone.

Foto: ap photo

Kako vreme bude odmicalo, Bilova cena će padati, pa bi najrealnija pretpostavka bila ta da bi Denver u Vašington poslao Herisa, Bartona i pik prve runde, i to pred ili blizu završetka prelaznog roka, kada timovi već imaju sliku o tome kako će njihova sezona izgledati.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija