• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

16:10

PORAZI AMERIKANACA SU SPASILI KOŠARKU! Petrović: Da su uzeli zlato SP i OI prestali bi da postoje!

Košarka

PORAZI AMERIKANACA SU SPASILI KOŠARKU! Petrović: Da su uzeli zlato SP i OI prestali bi da postoje!

Podeli vest

Hrvatski stručnjak Aleksandar Petrović, koji je predvodio Brazil na Svetskom kupu u Kini i pre šampionata izjavio je da selekciju SAD ne vidi kao prvog favorita

Nakon završetka Mundobasketa zadovoljan je što je što je bio u pravu. Tim Grega Popoviča poražen je od Francuske u četvrtfinalu (89:79), a potom je i izgubio i od Srbije u borbi od petog do osmog mesta - 94:89.

- Nisu oni izgubili samo dve utakmice. Oni su izgubili i od Australije, de fakto od Turske, a poraženi su od Francuske i Srbije. U Kini su stigli sa timom koji nije imao kvalitetne unutrašnje igrače, tako da taj 'small ball' je mogao da prođe kod uslovno rečeno slabijih reprezentacija. Čim su došle reprezentacije koje su mogle te mismečeve kvalitetno da odrade, nisu imali šanse -  analizirao je Petrović učinak selekcije SAD u Kini za portal kosarka24.ba.

AMERIMA BRIDE OBRAZI POSLE ŠAMARČINE! Pripremaju strašnu ekipu za Tokio!

BOGDANOVIĆ SVE REKAO! Evo da li je bilo sukoba, svađe i tuče igrača u svlačionici!

 

Popularni Aca Trica smatra da to što su Amerikanci izgubili čak dva meča ustvari je odlična stvar.

- To što se desilo Amerikancima je dobro za svetsku košarku. Da se kojim slučajem desilo da su uzeli zlato, tog trenutka više ne bi postojala ni Svetska prvenstva ni Olimpijske igre. Oni bi slali na takmičenja raznorazne ekipe. Ovo što se desilo sa aspekta američke reprezentacije je fantastično - rekao je Petrović, koji je sa Brazilom osvojio 13. mesto u Kini i stekao pravo igranja predkvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju.

HOĆU DA BUDEM NOVI SELEKTOR! Obradović spreman da preuzme nacionalni tim, ozbiljan kandidat i Kokoškov!

KONAČNO SU SE SETILI! FIBA razmatra da olakša putovanja učesnicima Svetskog prvenstva!

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija