• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

17:11

ZVEZDA IMA MOĆAN TIM, ALI TREBA IM LIDER! Đurović o neočekivanom porazu crveno-belih!

Košarka

ZVEZDA IMA MOĆAN TIM, ALI TREBA IM LIDER! Đurović o neočekivanom porazu crveno-belih!

Podeli vest

Šokantan poraz Crvene zvezde od Primorske (88:82) u četvrtfinalu Superkupa ABA lige iznenadio je mnoge košarkaške sladokusce, a svoje mišljenje o igri crveno-belih izneo je i njihov nekadašnji strateg Vlade Đurović

On  ističe da su igrači ušli opušteno u meč, da nisu očekivali da će protivnik da pruži žestok otpor, što se završilo neočekivanim porazom.

- Verovatno su lagano ušli u utakmicu. Ne mislim da će ovaj poraz nešto posebno uticati na Zvezdu, bolje da im se ovo sada desilo nego kasnije. Dobili su lagano sve mečeve u pripremnom periodu, imaju odličan roster, tim moćno deluje, ali kao što sam rekao, bolje da im se ovo sada desilo nego kad budu ušli u takmičarski ritam. Jeste iznenađenje, ali istovremeno i poruka za Tomića da pojača intenzitet treninga, da bude stroži, jer igrači kad stalno dobijaju, oni se opuste, a najbolji primer vam je bila naša reprezentacija na SP. Misliš da si nepobediv i nesavladiv. I sam Tomić je rekao da je loš bio pristup, ali da ništa nije tragično - kazao je Đurović.

PORAZI AMERIKANACA SU SPASILI KOŠARKU! Petrović: Da su uzeli zlato SP i OI prestali bi da postoje!

Ipak, iskusni trener tvrdi da ovaj poraz ne mora loše da utiče na crveno-bele, da se takve stvari dešavaju, a da oni imaju dobre igrače na svim pozicijama, ma da im fali pravi lider.

- Zvezda ima izuzetno moćan tim, bez obzira na to što su imali kiks protiv Primorske. Popunjeni su na svim pozicijama, po nekoliko igrača na svim pozicijama. Meni oni moćno izgledaju, ali čini mi se da im fali igrač kao što su Ljulj ili De Kolo, da budu vođe ovog tima - zaključio je Đurović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija