• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2019

18:27

(VIDEO/FOTO) PEJSERSI PREGAZILI KINGSE! Bogdan i Bjelica nisu briljirali

Košarka

(VIDEO/FOTO) PEJSERSI PREGAZILI KINGSE! Bogdan i Bjelica nisu briljirali

Podeli vest

Košarkaši Indijana Pejsersa pobedili su Sakramento Kingsa rezultatom 130: 106 u pripremnoj utakmici pred novu sezonu, koja je odigrana u Indiji

Pejsersi su nakon prvog dela bili u zaostatku, ali su se vratili u meč, preokrenuli rezultat i na kraju upisali trijumf.

Najzaslužniji za trijumf Pejsersa bio je Aliz Džonson sa 17 poena, pratio ga je Eron Holidej sa 16, Džakar Sampson je dodao 15, a poen manje Džastin Holidej. 

Foto: reuters

 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je za 21 minut ubacio osam poena, uz jedan skok, dok je  Nemanja Bjelica proveo devet i po minuta na terenu i postigao je pet poena, uz jedan skok.

Foto: reuters

 

Među Kingsima je najbolji bio Badi Hild sa 17 opena, a Marvin Bagli je ubacio 15, dvocifren je bio i Devajn Dedmon sa 11 poena, dok je Dearon Foks ubacio 10.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija