• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Arena sport

05.10.2019

20:54

TEODOSIĆ SLOMIO SRCE "DELIJAMA"! Srpski košaraš stavio tačku na dolazak u Zvezdu do kraja karijere!

Košarka

TEODOSIĆ SLOMIO SRCE "DELIJAMA"! Srpski košaraš stavio tačku na dolazak u Zvezdu do kraja karijere!

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić potvrdio je da više nije realna opcija da u nekom trenutku do kraja karijere pređe u Crvenu zvezdu

Teodosić je u intervjuu za Arenu sport rekao da je teško ostvarljiva mogućnost da obuče crveno-beli dres iako se letos spekulisalo da bi mogao da bude najveće pojačanje u ekipi Milana Tomića.

Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu - rekao je Teodosić u razgovoru za "Arenu sport".

Novi košarkaš Virtusa iz Bolonje dao je svoje viđenje učinka Srbije na Mundobasketu u Kini, koji je propustio zbog povrede.

- Rezultat koji niko nije očekivao niti mu se iko nadao. Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na SP od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato - rekao je Teodosić.

Posle SP pričao je sa Bogdanom Bogdanovićem i otkrio da je član idelane petorke Mundobasketa bio prilično razočaran.

- Njemu je izuzetno teško palo. Jako mi je krivo što pre svega nisam bio tamo da pomognem, ali ne treba zaboraviti da smo imali dosta problema sa ekipom. Lučić je krenuo da igra iz povrede, Bjelica je tokom turnira imao problema sa kolenom. Treba malo vremena da se slegnu utisci da bi se napravila ozbiljnija analiza - rekao je Teodosić.

Teodosić se ove sezone vratio u Evropu posle neuspešne epizode u NBA ligi.

- Mislim da sam otišao kasno sa 30 godina pa mi nije odgovarao način na koji rade. Da sam otišao sa 24, 25 godina, u periodu kada je otišao Bogdan, mislim da bih napravio dosta više. Ali ne kajem se što sam otišao i probao i uverio se da je NBA najbolja liga na svetu sa najboljim igračima - naveo je iskusni košarkaš.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 4 godine

Sta je trazio u Kini, na klupi? Znao je da ne može da igra, ali je namerno oteo mesto Kaliniću! Đorđević i on su direktni krivci za loš plasman. Koga on pravi budalom? Kao, američka košarka mu nije odgovarala pa ih je zato "okačio"? Ameri su ga šutnuli kao opušak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija