• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.10.2019

15:23

STRAŠNA PARTIJA! Vasilije Micić MVP drugog kola Evrolige!

Košarka

STRAŠNA PARTIJA! Vasilije Micić MVP drugog kola Evrolige!

Podeli vest

Srpski košarkaš iz Efesa Vasilije Micić izabran je danas za najkorisnijeg igrača drugog kola Evrolige

Imao je u pobedi nad Himkijem 23 poena uz 13 asistencija i indeks korisnosti 32.

Odmah iza njega bio je saigrač Šejn Larkin sa indeksom 31, a u najboljoj petorci kola su Džordan Miki iz Reala (indeks 30), centar Olimpijakosa Nikola Milutinov sa indeksom 29 i Dešon Tomas iz Panatinaikosa sa istim učinkom kao i srpski centar.

(VIDEO) EVROLIGA TOP 10! Tu je i Zvezdin Dobrić!

Kada su u pitanju individualni učinci, priznanja su rezervisana za igrače iz najbolje petorke, Larkin je sa 26 poena bio najbolji strelac kola, Micić najbolji asistent, a Milutinov sa 14 skokova najbolji skakač (u pobedi Olimpijakosa nad ekipom Valensije).

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija