• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2019

22:50

(VIDEO) RADONJIĆEVA MAŠINA SAMLELA ASVEL, Žocov Fenerbahče zaboravio Zvezdu, strašni De Kolo!

Košarka

(VIDEO) RADONJIĆEVA MAŠINA SAMLELA ASVEL, Žocov Fenerbahče zaboravio Zvezdu, strašni De Kolo!

Podeli vest

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su ASVEL u trećem kolu Evrolige rezultatom 104:63, dok je Fenerbahče zaboravio Zvezdu i upisao prvu pobedu u Evroligi savladavši Baskoniju rezultatom 87:80

Bajern je odigrao fenomenalan timski meč protiv ekipe koja je u treće kolo ušla bez poraza i upisala drugu ovosezonsku pobedu.

Već posle prve četvrtine bilo je 17 razlike za Bajern, čija je prednost porasla na +22 do kraja poluvremena. Mašina Dejana Radonjića nije stajala,  pa se u poslednjih deset minuta ušlo sa +32 – 83:51.

Radonjićevu ekipu vodio je Maoda Lo sa 19 poena. Nihad Đedović je imao 14, a po 12 Pol Zipser i Vladimir Lučić, koji je bio savršen iz igre sa 5/5. Na drugoj strani istakao se Amine Nuoa sa 16 poena, dok je Antona Dio postigao 13.

 

 

Tim Željka Obradovića trijumfovao je posle dva poraza i najgoreg starta tog trenera u karijeri u EL. Fener je loše otvorio meč, ali tokom druge četvrtine preuzeo vođstvo.Do kraja meča Baskonija  je uspevala samo da smanji razliku.

Neverovatna partija viđena je od strane Nanda De Koloa, koji je imao 39 poena , te po tri skoka i asistencija za indeks korisnosti od 44. Nikola Kalinić je imao sedam poena i po dva skoka i asistencije, dok je Vladimir Štimac odigrao tri minuta i promašio jedini šut iz igre.

Na drugoj strani Toko Šengelija je imao 18 poena, Šavon Šilds 17, a Pjerija Henri 15.

 

 

Košarkaši Armanija zabeležili su i drugu pobedu u Evroligi i to na vrućem terenu u Atini protiv Panatinaikosa 79:78, a veliku ulogu u trijumfu imao je srpski internacionalac Vladimir Micov.

Nijedan tim nije sticao više od pet poena prednosti, a Armani je u neizvesnoj završnici imao Vladimira Micova, koji je postigao pet od poslednjih sedam poena. I ta poslednja dva za pobedu sa linije slobodnih bacanja postigao je Rikardo Moraskini, a njima je prethodio ofanzivni skok upravo Micov.

Upravo je Micov na kraju bio najefikasniji sa 18 poena, Skola je doda 17 poena i devet skokova i Majkl Rol sa 16 pogodaka. Na drugoj strani najefikasniji bio je Nik Kalates sa 23 poena, ali je promašio šut za pobedu.

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija