• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2019

20:06

SEZONA RUŠENJA REKORDA! Jokić juri Čemberlena i Džejmsa!

NBA

SEZONA RUŠENJA REKORDA! Jokić juri Čemberlena i Džejmsa!

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije Nikola Jokić pokušaće u novoj sezoni NBA lige da uđe u istoriju tog takmičenja

Rekordi su tu da bi se obarali, pa će tako mnogi biti jureni i u novoj kampanji, a jedan od njih može da sruši i srpski centar Nikola Jokić.

Naime, popularni bivši centar Mege je u poslednje dve sezone najbolji strelac, asistent i skakač u ekipi Denvera, a ukoliko isto ponovi i u ovoj sezoni, izjednačiće se sa legendarnim Viltom Čembrlenom kojem je to uspelo u periodu između 1966. i 1968. godine, kao i sa Lebronom Džejmsom (od sezone 2011/12 do 2013/14). To su, za sada, jedina dva igrača u istoriji NBA lige kojima je to polazilo za rukom u tri uzastopne sezone.

Utakmicom između Toronto Reptorsa i Nju Orleans Pelikansa, u sredu, dva sata posle ponoći, startuje nova sezona najjače košarkaške lige na svetu, koja će, prema svim nagoveštajima, biti jedna od najzanimljivijih u novijoj istoriji.

Jokićev Denver će svoj premijerni meč odigrati u četvrtak od četiri sata ujutru po srednjoevropskom vremenu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija