• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2019

08:35

OD CEPANJA SRPSKE ZASTAVE, DO SKANDIRANJA U NJEGOVU ČAST! Mirotić umalo zaplakao: Oprostili su mi ZNATE VEĆ ŠTA! Nastaviću da POMAŽEM NAŠEM NARODU!

Košarka

OD CEPANJA SRPSKE ZASTAVE, DO SKANDIRANJA U NJEGOVU ČAST! Mirotić umalo zaplakao: Oprostili su mi ZNATE VEĆ ŠTA! Nastaviću da POMAŽEM NAŠEM NARODU!

Podeli vest

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić doživeo neverovatne scene na parketu "Pionira" na utakmici Katalonaca i Crvene zvezde u Evroligi

Bio je Nikola Mirotić pod posebnom lupom, mnogi su se pitali kako će ga "delije" dočekati. Doživeo je ono što verovatno nije ni sanjao.

Zvezdaši su se poklonili Nikoli Mirotiću kao retko kom gostu u "Pioniru". Dobio je neverovatne ovacije i mali znak pažnje u vidu trofeja za "Zvezdaša godine", transparent zahvalnosti za iskrenu pomoć srpskom narodu i aplauzi po završetku utakmice u kojoj je postigao 21 poen.

DRAMATIČNE SCENE U "PIONIRU"! Žandarm i obezbeđenje smirivali Lazića, koji je hteo da se obračuna s PROVOKATOROM!

PEŠIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vučić najviše pomaže, pa kada se odvaja od poraza građana, neka se da i za 4 profesionalna trenera!

 

U septembru 2015. godine Mirotić je tokom Evropskog prvenstva u košarci impulsivno iscepao srpsku zastavu što je izazvalo ozbiljan skandal, a bilo mu je i prećeno. Ipak, u Beogradu je doček bio topao. Pored navijača, dobio je poseban poklon od kluba, zatim se prekrstio i podigao tri prsta ka tribinama.

- Za mene je ovo bio san. Ni u najlepšim snovima nisam mogao da zamislim da će ovako nešto da se dogodi. Zahvalan sam navijačima Crvene zvezde, našim ljudima, Srbiji... Još jednom su dokazali da ipak znamo da oprostimo. Znate šta se desilo, da ne ponavljam - kazao je posle utakmice Mirotić.

DOBRO PRVO POLUVREME NEDOVOLJNO DA SE DOBIJE BARSELONA! Gavrilović o uzrocima poraza Zvezde na svom debiju!

(VIDEO) BARSELONA JE ISKORISTILA SVOJE PREDNOSTI! Davidovac posle novog poraza Zvezde pohvalio rivala!

 

Foto: Starsportphoto

 

Rođeni Podgoričanin godinama pomaže srpskom narodu, a na njegovi humanost niko ne može da ostane ravnodušan. Pre sedam dana je kroz novu akciju obezbedio dom za sedmočlanu porodicu Kojović u Sjenici. Mirotić je preko humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" donirao 30.000 evra kako bi otac Negoslav, majka Suzana i njihovo petoro dece dobili krov nad glavom.

Za mene je ovo veliki motiv, nastaviću svoju misiju da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali sportisti uključe i da zajedno svi pomažemo ljudima kojima je jako potrebna pomoć - rekao je Mirotić.

Nije na odmet pomenuti, da se ne zaboravi, španski reprezentativac je sa suprugom Sarom letos u Podgorici kao veliki dobrotvor i pravoslavni vernik koji je ponosan na srpsko poreklo potpisao peticiju protiv otimanja svetinja Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

(VIDEO) HVALA NAVIJAČIMA, KOŠARKA ČINI DA SE OSEĆAM BOLJE! Kuzmić o povratku na teren, teškim trenucima, navijačima...

(VIDEO) NIJE DOVOLJNO IGRATI 20 MINUTA PROTIV BARSELONE! Simanić o uzrocima poraza i Nikoli Mirotiću!

 

Početkom godine, Mirotić je donirao sav novac za izgradnju kuće porodici Varga iz Borovog sela kod Vukovara.

Pred dve godine Mirotićje odlikovan je Ordenom Svetog Save prvog stepena - za dobročinstva i posvećenost veri, na predlog patrijarha Irineja, što su od sportista dobili samo još Novak Đoković, Dejan Bodiroga i Vlade Divac.

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija