• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2019

18:56

GADITE MI SE, NEOSTVARENI JADNICI! Rađa besneo na gradske vlasti u Splitu zbog sramnog poteza!

Košarka

GADITE MI SE, NEOSTVARENI JADNICI! Rađa besneo na gradske vlasti u Splitu zbog sramnog poteza!

Podeli vest

Proslavljeni jugoslovenski košarkaš Dino Rađa burno je reagovao na odluku gradskih vlasti u Splitu da prekreče mural koji je nedavno postvaljen u čast Jugoplastike, sportskog kolektiva koji se u tri navrata popeo na krov Evrope za vreme zajedničke države

Kako pišu Sportske novosti, Rađa je doslovno poludeo kada je video da je mural u čast generacije čiji je i on bio deo prekrečen u jednoj od splitskih ulica.

Sramota. Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste nisšta napravili. Najveći uspeh vam je uzimanje partijske knjižice neke stranke. Jedino šta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sra*a. Ne smeta vam što Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta vam stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta vam “metro” što vozi jednog i po čoveka dnevno, ne smeta vam što treba sat vremena da se prođe kroz luku, ne smeta vam što 20 godina ne možete spojiti Trogir i Omis, ne smeta vam nedovršena arena već desetak godina, ne smeta vam Marjan koji ste nemarom devastirali. Ali vam smeta NAJVEĆI SPORTSKI USPEH U ISTORIJI GRADA. Niste zaslužili da vam da iko dođe na proslavu. Ja prvi ne bih došao da nije Bože, Srete, Sobina i onih par hiljada istinskih ljubitelja koji ce doći u nedilju u dvoranu i pozdraviti ekipu. Bljak - razočaran i besan bio je Rađa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TOM

pre 4 godine

Polako Dino, ne bi oni ali na muralu je bio i bar jedan Srbin

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija