• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

08:07

(VIDEO) SRBI PODIGLI ITALIJU NA NOGE! Teo i Marković još jednom zaplesali!

Košarka

(VIDEO) SRBI PODIGLI ITALIJU NA NOGE! Teo i Marković još jednom zaplesali!

Podeli vest

Nemaju nameru da stanu! Virtus je kao gost pobedio Brešu 82:80 u šestom kolu italijanskog prvenstva i zadržao maksimalni učinak, a ponovo su u centru pažnje bili Srbi

Ponovo su ekipu Aleksandra Đorđevića do trijumfa predvodili naši košarkaši. Miloš Teodosić je za 22 minuta na parketu ubacio čak 25 poena i imao tri asistencije! Odličan je bio i Stefan Marković koji je dodao 17 poena.

 

 

Teo je i rešio pitanje pobednika jednom trojkom, a bilo je i odličnih asistencija. 

Italija je na nogama, Srbi stvarno razbijaju, a selektor Aleksandar Đorđević zadovoljno trlja ruke.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija