• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2019

22:29

SJAJAN POVRATAK U EVROLIGU! Nedović cepao mrežicu, Armani pobedio!

Košarka

SJAJAN POVRATAK U EVROLIGU! Nedović cepao mrežicu, Armani pobedio!

Podeli vest

Košarkaši Armanija pobedili su Albu u Berlinu sa 81:78 u petom kolu Evrolige, uz dobre partije Nemanje Nedovića i Vladimira Micova

zabranici Etorea Mesine ostvarili su i četvrtu pobedu zaredom u najelitnijem evropskom košarkaškom klupskom takmičenju.

Srpski košarkaš Nemanja Nedović debitovao je u Evroligi i bio je jedan od zaslužnijih za trijumf kluba iz Milana.

Nedović je krajem treće i početkom četvrtine četvrtine pogodio nekoliko trojki, a meč je na kraju završio sa učinkom od 12 poena za 22 minuta.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Serhio Rodriges sa 17 poena, četiri skoka i asistencije, dok je Luis Skola meč završio sa 14, šest skokova i tri asistencije.

Vladimir Micov takođe je odigrao dobru utakmicu. Mučio se u šutu za tri poena (1/5), ali je uz devet poena imao četiri skoka i četiri asistencije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija