• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2019

21:10

(FOTO) KAKVA ČAST ZA DIRKA! Novicki dobio ulicu u Dalasu!

Košarka

(FOTO) KAKVA ČAST ZA DIRKA! Novicki dobio ulicu u Dalasu!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki dobio je ni manje ni više nego ulicu u gradu u kom se proslavio

Dirk Novicki je za Dalas igrao od 1998. kada ga je kao devetog pika na draftu izabrao Milvoki, koji ga je potom prosledio Dalasu u zamenu za pokojnog Roberta Tejlora. Dok je Dirk od tada postao desetostruki ol-star, Tejlorova karijera bila je kratka, neprimetna, i na kraju tragična, pa se ne postavlja pitanje ko je dobio taj trejd.

SUROVO ISKRENO! Bogdanović: Očajan sam!

Legenda kluba i jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena Dirk Novicki dobio je čast koju do sada nije dobio ni jedan igrač u istoriji NBA. Dirk i njegov famozni šut iz okreta sa poludistance biće ovekovečeni na parketu domaćeg terena jedinog kluba koji je Novicki poznavao u NBA.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija